Kinderverpleegkundige in opleiding

28 uur per week voor de duur van de opleiding


Ben jij een verpleegkundige die het fantastisch vindt het kind centraal te stellen in je dagelijkse werk? Kom dan werken in ons centrum voor Vrouw, Moeder en Kind en volg de opleiding tot kinderverpleegkundige.

Het centrum voor Vrouw, Moeder en Kind heeft als uitgangspunt dat ouders/verzorgers en kind zo veel mogelijk samen blijven, ongeacht of de moeder of haar kind gespecialiseerde zorg nodig hebben. Daarom vallen de afdelingen Kindergeneeskunde, Gynaecologie en Obstetrie allemaal binnen één centrum en laten we de teams van de twee klinische afdelingen steeds meer integreren.

Jouw functie
In de opleiding tot kinderverpleegkundige leer je competenties ontwikkelen die nodig zijn om passende begeleiding en voorlichting te bieden aan kind en ouders tijdens de opname in het ziekenhuis. Hierbij staat het kind centraal. De opleiding start 1 november 2019 en bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Het theoretische gedeelte van de opleiding wordt verzorgd door het Wenckenbach Instituut in Groningen. Het praktische gedeelte bestaat uit een praktijkleerperiode in Tjongerschans in het centrum voor Vrouw, Moeder en Kind.

Jouw team
Je werkt intensief samen met kinderartsen, gynaecologen, verloskundigen en gespecialiseerde verpleegkundigen. Dat zijn zo’n 90 collega’s. In het begin werk je voornamelijk op de afdeling Kindergeneeskunde, maar op termijn werk je in het gehele centrum. Na het behalen van de opleiding tot kinderverpleegkundige krijg je ook de mogelijkheid om je te specialiseren voor obstetrie!

Wat hebben we voor jou? 
Zie jij deze functie wel zitten? Dan hebben wij jou het volgende te bieden: 

  • een contract voor 28 uur per week voor de duur van de opleiding
  • een salaris conform de cao Ziekenhuizen
  • opleiding tot kinderverpleegkundige en op termijn de specialisatie obstetrie
  • extra arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, bedrijfsfitness, korting op diverse zorgverzekeringen en een eindejaarsuitkering.
     

Wat  verwachten we van jou?
Je hebt het diploma hbo-v op zak en je wilt de specialistische vervolgopleiding kinderverpleegkundige te volgen. We zouden het fijn vinden als je in ieder geval een jaar ervaring meeneemt als gediplomeerd verpleegkundige. Je bent een enthousiaste en ambitieuze doorpakker die achter onze visie op gezinsgerichte zorg staat. Last but not least, jij zet je samen met je collega’s vol overtuiging in om ons centrum verder uit te bouwen!

Nog even over jouw nieuwe werkgever
Tjongerschans is een ziekenhuis dat ondanks zijn beperkte omvang een grote impact heeft. Met 1.300 bevlogen en deskundige collega’s leggen we de lat hoog. Wij doen alles in het belang van de gezondheid en het geluk van onze patiënten, maar ook voor dat van onze medewerkers. We besteden veel aandacht aan jouw groei en duurzame inzetbaarheid. Wij zijn een organisatie waar een no-nonsense gevoel heerst en waarin ambitieuze en mensgerichte medewerkers zich thuis voelen. Bij ons kunnen medewerkers het verschil maken op de momenten dat het telt.

 

Interesse?
Via de button ‘Solliciteer direct’ kun je eenvoudig online je motivatie en CV aan ons sturen. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over de sollicitatieprocedure.

Vragen?
We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt. Uiteraard beantwoorden we die graag! Neem hiervoor contact op met Wyanda Vermeulen, teamleider via 0513 – 685 641 of wyanda.vermeulen@tjongerschans.nl
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Werving & selectie via 0513 – 685 130 of stuur een mail naar wervingenselectie@tjongerschans.nl.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 4 juli 2019.

 


Sluitingsdatum: 28 juni 2019

Sollicitatieformulier

Voorbeeld: M.L. (Hoofdletter(s) met punt erachter)


Man
VrouwIk werk
Ik studeer
Overig

CV en motivatiebrief

Upload hier je CV en motivatiebrief. Dit kan in .doc, .docx en .pdf formaat. Sluit eerst je bestanden af, voordat je ze uploadt.Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden *

Velden met een * zijn verplicht