Doktersassistente voor het centrum voor mobiliteit, sport en preventie

bepaalde tijd, 24 - 36 uur per week


Ben je doktersassistente en niet bang om je handen uit de mouwen te steken voor andere werkzaamheden? Wij zijn op zoek naar een flexibele, enthousiaste en positief ingestelde collega! Ben jij de dynamische doktersassistente die wij zoeken?

Jouw functie
Je bent verantwoordelijk voor alles wat er gebeurt binnen het centrum. Je kunt hier je ondernemerschap loslaten binnen de polikliniek orthopedie (Orthoradius) en de polikliniek pijngeneeskunde. Vanzelfsprekend doe je dit samen met je collega’s. Als doktersassistente neem je de patiënt mee in het proces vanaf het moment van binnenkomst tot en met het verlaten van het centrum. In deze functie houd je je bezig met medische handelingen, zoals bloedprikken, maar ook administratieve taken en baliewerkzaamheden behoren tot jouw taken. Op dagen dat er wordt geopereerd houd je je ook bezig met hand- en spandiensten voor het daghospitaal. Je opent en sluit de kliniek en je zorgt ervoor dat ook alle facilitaire benodigdheden aanwezig zijn. Jij bent het gezicht van Orthoradius en de polikliniek pijngeneeskunde!

Unieke werkplek
De plek waar je komt werken is bijzonder. Het centrum voor mobiliteit, sport en preventie is namelijk gevestigd in Sportstad Heerenveen. Het is een klein centrum waar alle zorg rondom de opname, behandeling en nazorg van patiënten plaatsvindt onder de vleugels van ziekenhuis Tjongerschans, maar dan op een aparte locatie.

Jouw team
Op de polikliniek orthopedie werk je samen met vijf poli-assistenten, vier orthopeden, één physician assistent en één sportarts. Op de polikliniek pijngeneeskunde en werk je samen met twee poli-assistenten, drie pijnspecialisten, één physician assistent en zes pijnconsulenten.

Wat hebben we voor jou?

  • een dynamische werkplek die volop in ontwikkeling is
  • een contract voor een jaar, 24-36 uur per week, met mogelijkheid tot verlenging
  • inschaling conform de CAO  ziekenhuizen in FWG 35
  • overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO ziekenhuizen


Wat verwachten we van jou?
Ondernemerschap en een klantgerichte instelling. Je bent een creatieve meedenker in het team en samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de patiënten naast goede zorg een gastvrije en klantgerichte ervaring hebben. Je bent flexibel in werktijden en in je werkzaamheden. Je hebt voelsprieten voor verbetering in de werkzaamheden die je doet. Je hebt een diploma doktersassistent MBO-4.

Nog even over je nieuwe werkgever
Het centrum voor mobiliteit, sport en preventie is onderdeel van Ziekenhuis Tjongerschans. Het centrum is gevestigd in Sportstad Heerenveen en bestaat uit meerdere onderdelen; orthopedie en sportgeneeskunde en de polikliniek pijngeneeskunde. Daarnaast bevindt zich op deze unieke locatie een dagbehandelingscentrum waar operaties worden uitgevoerd. Wij doen alles in het belang van de gezondheid en het geluk van onze patiënten, maar ook voor dat van onze medewerkers. We besteden veel aandacht aan jouw groei en duurzame inzetbaarheid. Wij zijn een organisatie waar een no-nonsense gevoel heerst en waarin ambitieuze en mensgerichte medewerkers zich thuis voelen. Bij ons kunnen medewerkers het verschil maken op de momenten dat het telt.

 

 

Interesse?
Via de button ‘Solliciteer direct’ kun je eenvoudig online je motivatie en CV aan ons sturen. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over de sollicitatieprocedure.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van maandag 20 mei 2019.

Vragen?
We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt over de vacature. Uiteraard beantwoorden we die graag. Neem hiervoor contact op met Kerry Herbrink, teamleider, kerry.herbrink@tjongerschans.nl  telefoonnummer 0513 – 685 090 of Saskia Faber-Taylor, centrummanager, saskia.faber@tjongerschans.nl  telefoonnummer 0513  - 685 099

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Werving & Selectie via 0513 – 685 130 of stuur een mail naar wervingenselectie@tjongerschans.nl.


Sluitingsdatum: 10 mei 2019

Sollicitatieformulier

Voorbeeld: M.L. (Hoofdletter(s) met punt erachter)


Man
VrouwIk werk
Ik studeer
Overig

CV en motivatiebrief

Upload hier je CV en motivatiebrief. Dit kan in .doc, .docx en .pdf formaat. Sluit eerst je bestanden af, voordat je ze uploadt.Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden *

Velden met een * zijn verplicht