Medewerker interne controle

onbepaalde tijd, 36 uur


Staan stiptheid en accuratesse zeer hoog bij jou in het vaandel? En ben jij een kei in het doorgronden van administratieve processen? Dan is de functie als medewerker interne controle misschien wel iets voor jou.

Jouw functie
Als medewerker interne controle houd jij je bezig met controlewerkzaamheden van de administratieve organisatie en de interne controle van het ziekenhuis. De focus hierbij ligt op de juistheid van de omzet. Je stelt in overleg met de controller, externe accountant en op basis van de geldende wet- en regelgeving risicoanalyses op en adviseert over maatregelen om negatieve effecten hiervan te verminderen. Je registreert en actualiseert de opzet van de administratieve organisatie. Verder toets je de opzet van de administratieve organisatie en interne controle op bestaan en werking aan de hand van wet- en regelgeving en stel je het controleprogramma op. Je begeleidt het traject waarbij interne controle op basis van gegevensgericht onderzoek ontwikkelt naar systeemgericht onderzoek. Tenslotte stel je (financiële) rapportages op over de bevindingen van controlewerkzaamheden en de financiële effecten van veranderingen. Je rapporteert je bevindingen aan interne en externe stakeholders. Je participeert in een meerjarig project om te komen tot een meer eigentijds control framework voor de zorgdeclaratie.

Jouw team
De medewerker interne controle valt direct onder de manager Financiën en ICT. De dienst Administratie, Informatie en Control, met ongeveer 55 medewerkers, bestaat uit de afdeling ICT en de teams financiële administratie, zorgadministratie, markt & bedrijfsinformatie en planning & control.

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt een afgeronde hbo opleiding richting accountancy en kennis of ervaring op het gebied van het uitvoeren van (proces)controles. Verder heb je bij voorkeur ervaring in de gezondheidszorg of het ziekenhuiswezen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid én je hebt een scherp analytisch en probleemoplossend vermogen.


Wat hebben we voor jou?

  • een contract voor onbepaalde tijd
  • inschaling in  FWG 55 conform de CAO ziekenhuizen
  • de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen
  • extra arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, bedrijfsfitness, korting op diverse zorgverzekeringen en een eindejaarsuitkering.


Nog even over jouw nieuwe werkgever
Tjongerschans is een ziekenhuis dat ondanks zijn beperkte omvang een grote impact heeft. Met 1.300 bevlogen en deskundige collega’s leggen we de lat hoog. Wij doen alles in het belang van de gezondheid en het geluk van onze patiënten, maar ook voor dat van onze medewerkers. We besteden veel aandacht aan jouw groei en duurzame inzetbaarheid.  Wij zijn een organisatie waar een no-nonsense gevoel heerst en waarin ambitieuze en mensgerichte medewerkers zich thuis voelen. Bij ons kunnen medewerkers het verschil maken op de momenten dat het telt.


Interesse?
Via de button ‘Solliciteer direct’ kun je eenvoudig online je motivatie en CV aan ons sturen. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over de sollicitatieprocedure.

Vragen?
We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt. Uiteraard beantwoorden we die graag. Neem hiervoor contact op met Sieb Hagoort (manager Financiën en ICT) via 0513 – 685 011 of stuur een mail naar Sieb.Hagoort@tjongerschans.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Werving & Selectie via 0513 – 685 130 of stuur een mail naar wervingenselectie@tjongerschans.nl

De sollicitatiegesprekken zijn op vrijdagochtend 10 mei.

 


Sluitingsdatum: 30 april 2019

Sollicitatieformulier

Voorbeeld: M.L. (Hoofdletter(s) met punt erachter)


Man
VrouwIk werk
Ik studeer
Overig

CV en motivatiebrief

Upload hier je CV en motivatiebrief. Dit kan in .doc, .docx en .pdf formaat. Sluit eerst je bestanden af, voordat je ze uploadt.Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden *

Velden met een * zijn verplicht