Afdelingssecretaresse voor het centrum cardiologie, longgeneeskunde en interne geneeskunde

Bepaalde tijd, 32 uur


Ben jij een ervaren secretaresse en weet jij samen met het team het zorgproces optimaal te ondersteunen? Kom dan werken als afdelingssecretaresse voor de verpleegafdelingen van  cardiologie, longgeneeskunde en interne geneeskunde.

Jouw functie
In de functie als afdelingssecretaresse staat de patiënt centraal. Je voert secretariaatswerkzaamheden uit gericht op de patiëntenzorg en de afdelingsorganisatie.
Naast afdeling gerelateerde werkzaamheden verricht je baliewerkzaamheden zoals het telefonisch te woord staan van patiënten, collega’s en externe partijen. Daarbij heb je een gastvrouw functie.

Jouw team
Er werken binnen het centrum cardiologie, longgeneeskunde en interne geneeskunde  6 afdelingssecretaresses, waarbij gerouleerd wordt tussen de verschillende afdelingen. Daarnaast heb je direct contact met artsen, verpleegkundigen en andere disciplines.

Wat hebben we voor jou?
Is deze functie passend bij jou, dan hebben wij jou het volgende te bieden:

 • een contract voor bepaalde tijd gedurende een jaar voor 32 uur per week met optie tot onbepaalde tijd (minder uren is bespreekbaar)
 • een contract per 1 juni 2019
 • een salaris in FWG 35 conform de cao Ziekenhuizen


Wat vragen wij van jou?                                              

 • Een diploma MBO 4 op het gebied van secretariële dienstverlening met daarbij als vereiste medische terminologie
 • Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Ervaring als afdelingssecretaresse binnen een complexe professionele organisatie
 • Je bent een doorpakker die de spin in het web wil zijn en het niet erg vindt om op diverse plekken te werken
 • Flexibiliteit in werkdagen en uren
 • Je bent stressbestendig en je kunt prioriteiten stellen
 • Je bent representatief en  klantvriendelijk
   

Nog even over jouw nieuwe werkgever
Tjongerschans is een ziekenhuis dat ondanks zijn beperkte omvang een grote impact heeft. Met 1.300 bevlogen en deskundige collega’s leggen we de lat hoog. Wij doen alles in het belang van de gezondheid en het geluk van onze patiënten, maar ook voor dat van onze medewerkers. We besteden veel aandacht aan jouw groei en duurzame inzetbaarheid. Wij zijn een organisatie waar een no-nonsense gevoel heerst en waarin ambitieuze en mensgerichte medewerkers zich thuis voelen. Bij ons kunnen medewerkers het verschil maken op de momenten dat het telt.
 

Interesse?
Via de button ‘Solliciteer direct’ kun je eenvoudig online je motivatie en CV aan ons sturen. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over de sollicitatieprocedure.

Vragen?
We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt over de vacature. Uiteraard beantwoorden we die graag. Neem hiervoor contact op met Froukje Benedictus, teamleider, via 0513 – 685 598,
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Werving & selectie via 0513 – 685 130 of stuur een mail naar wervingenselectie@tjongerschans.nl.

De sollicitatiegesprekken zijn op donderdagochtend 25 april.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.


Sluitingsdatum: 19 april 2019

Sollicitatieformulier

Voorbeeld: M.L. (Hoofdletter(s) met punt erachter)


Man
VrouwIk werk
Ik studeer
Overig

CV en motivatiebrief

Upload hier je CV en motivatiebrief. Dit kan in .doc, .docx en .pdf formaat. Sluit eerst je bestanden af, voordat je ze uploadt.Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden *

Velden met een * zijn verplicht