Verpleegkundige poli mammacare

(Voorkeurskandidaat aanwezig)


Ben jij een betrokken verpleegkundige, krijg je energie van contact met patiënten en stel jij de patiënt altijd voorop? Dan is deze functie op de poli mammacare misschien wel iets voor jou.

Jouw functie
Als mammacareverpleegkundige ben je casemanager voor het gehele of een deel van het behandeltraject van de patiënt en heb je een ondersteunende en adviserende rol richting alle betrokkenen in het zorgproces. Je zorgt voor de opvang, verpleegkundige zorg én begeleiding van patiënten met borstkanker of een melanoom, zowel pre- als postoperatief. Ook lever je een bijdrage aan het verder ontwikkelen van de mammazorg voor het Borstcentrum Friesland. In de post-klinische fase richten je coördinerende en begeleidende werkzaamheden zich op controles en vergroting van de zelfzorgmogelijkheden van de patiënt.

Jouw team
Als mammacareverpleegkundige maak je deel uit van een team van specialisten, poli-assistenten en verpleegkundigen.

Wat verwachten we van jou?
Een afgeronde HBO-V en Oncologieopleiding of opleiding Mammacare. We zouden het fijn vinden als je in ieder geval twee jaar relevante en recente ervaring met bovenstaande patiëntencategorie meeneemt. Je bent een betrokken, gemotiveerd, toont zichtbaar verpleegkundig leiderschap en staat achter onze visie op kwaliteitsgerichte zorg.

Wat hebben we voor jou?

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd (Er is ruimte voor meerdere contracten)
  • Inschaling conform de CAO ziekenhuizen afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO ziekenhuizen
  • Een inspirerend team met ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling


Nog even over jouw nieuwe werkgever
Tjongerschans is een ziekenhuis dat ondanks zijn beperkte omvang een grote impact heeft. Met 1.300 bevlogen en deskundige collega’s leggen we de lat hoog. Wij doen alles in het belang van de gezondheid en het geluk van onze patiënten, maar ook voor dat van onze medewerkers. We besteden veel aandacht aan jouw groei en duurzame inzetbaarheid. Wij zijn een organisatie waar een no-nonsense gevoel heerst en waarin ambitieuze en mensgerichte medewerkers zich thuis voelen. Bij ons kunnen medewerkers het verschil maken op de momenten dat het telt.

 


Interesse?
Via de button ‘Solliciteer direct’ kun je eenvoudig online je motivatie en CV aan ons sturen. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over de sollicitatieprocedure.

Vragen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met centrummanager Mirjam van Haskera, via e-mailadres Mirjam.van.Haskera@tjongerschans.nl of telefoonnummer is 0513 - 685 653.


Sluitingsdatum: 16 april 2019

Sollicitatieformulier

Voorbeeld: M.L. (Hoofdletter(s) met punt erachter)


Man
VrouwIk werk
Ik studeer
Overig

CV en motivatiebrief

Upload hier je CV en motivatiebrief. Dit kan in .doc, .docx en .pdf formaat. Sluit eerst je bestanden af, voordat je ze uploadt.Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden *

Velden met een * zijn verplicht