Gezocht: enthousiaste vrijwilligers!


Ben jij graag zinvol bezig? En wil je als vrijwilliger meewerken aan een waardevol verblijf van onze patiënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Ter versterking van ons nieuwe expertisecentrum voor medisch specialistische ouderenzorg zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Als vrijwilliger bied je een aanvulling op de zorg die wordt verleend door zorgprofessionals. Zo werken we samen aan een functioneel en daarnaast aangenaam verblijf voor onze patiënten.

 

In het expertisecentrum verblijven patiënten op de afdeling Klinische Geriatrie en Geriatrische Revalidatie. Wij bieden een omgeving voor kwetsbare mensen die revalideren en herstellen, bijvoorbeeld na een operatie of behandeling in het ziekenhuis.

 

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor de volgende tijdstippen:


- maandag t/m zondag: van 10.00 tot 12.00 uur
- maandag t/m vrijdag: van 14.30 tot 17.30 uur
- vrijdag: van 19.00 tot 21.00 uur

 

Klik hier voor de gedetailleerde taakomschrijving

 

Interesse?
Via de button ‘Solliciteer direct’ kun je eenvoudig online solliciteren. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over de sollicitatieprocedure.
Hoe kun je online solliciteren?

- open het sollicitatieformulier via deze link: sollicitatieformulier

- vul het sollicitatieformulier digitaal in en voeg deze toe aan de sollicitatie (zowel bij CV als bij motivatie, dit betekent dat je twee keer hetzelfde formulier meestuurt)

Eerst meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Engelien Bosma, centrummanager, via: engelien.bosma@tjongerschans.nl of 0513 - 685 540


Sluitingsdatum: 31 december 2019

Sollicitatieformulier

Voorbeeld: M.L. (Hoofdletter(s) met punt erachter)


Man
VrouwIk werk
Ik studeer
Overig

CV en motivatiebrief

Upload hier je CV en motivatiebrief. Dit kan in .doc, .docx en .pdf formaat. Sluit eerst je bestanden af, voordat je ze uploadt.Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden *

Velden met een * zijn verplicht