Arts Assistent IC

Bepaalde tijd, 36 uur


Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde basisarts en zoek je een interessante plek in het ziekenhuis om veel werk- en leerervaring op te doen? De intensive care biedt een plek om ervaring op te doen in de opvang en behandeling van patiënten in een levensbedreigende situatie. Kom werken op de IC en solliciteer op de vacature Arts Assistent IC.

De afdeling
De IC maakt deel uit van de Regio Noord-Oost Nederland en het IC Netwerk Friesland en voldoet aan de Kwaliteitsstandaard Intensive Care 2016.  Binnen het ziekenhuis maakt de afdeling organisatorisch deel uit van de Acute As, samen met de CCU en de SEH.  Op onze afdeling wordt door vier intensivisten gewerkt volgens closed-format model met bijbehorend dagelijks MDO. Er is zeven dagen per week een intensivist exclusief beschikbaar voor de IC. Hiernaast is er 24/7 een team FCCS geschoolde arts-assistenten werkzaam binnen de acute as. Momenteel beschikt de Intensive Care over acht volledig uitgeruste beademingsbedden en wordt de afdeling ondersteund door alle gangbare medische hulpmiddelen, zoals PDMS, non- als invasieve beademing, PICCO, echografie, CVVH en worden innovatieve technieken zoals Cytosorb immunoadsorptie en ECCO2R toegepast.

Zowel intensivisten als verpleegkundigen participeren onder andere actief in het goed draaiende Spoed Interventie Team en zijn betrokken bij het ziekenhuis brede onderwijs voor verpleegkundigen en arts-assistenten rondom opvang van acuut zieke patiënten. Alle medewerkers zijn CRM geschoold.

Jouw functie
Je werkt onder supervisie van de intensivisten, waarmee je dagelijks het medisch beleid van de opgenomen patiënten bepaalt. Hiernaast leer je patiënten op te nemen en te ontslaan en neem je deel aan het reanimatie- en spoedinterventieteam. Je werkt nauw samen met het verpleegkundig team op de afdeling en voert dagelijks het multidisciplinair overleg (MDO) met overige specialisten en paramedici.

Jouw perspectief
Wij bieden jou een uitgelezen kans om je loopbaan een inspirerende start te geven. Je doet hier kennis en ervaring op met acuut en vitaal bedreigde patiënten, waarmee een uitstekend fundament wordt gevormd voor de rest van je carrière. Door het volgen van door ons aangeboden cursus (o.a. FCCS en ALS) en bed-side teaching leer je een adequate resuscitatie op te starten en patiëntenzorg toe te passen.  De ervaring die je hier opdoet geven bewezen uitstekende vooruitzichten op een opleidingsplaats binnen de acute geneeskunde.

Wat verwachten we van jou?
Je bent een enthousiaste BIG-geregistreerde arts die zich minstens één jaar aan onze afdeling wil committeren.  Je bent zeer gemotiveerd om veel te leren om zodoende aan patiënten de best mogelijke behandeling te geven. Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden die je in staat stellen in teamverband te kunnen werken met betrokken overige specialismen, verpleegkundigen en paramedici.

Wat hebben we voor jou?

  • een contract voor 36 uur per week voor de duur van 1 jaar
  • een sterke afdeling Acute As met korte lijnen en een constructieve manier van samenwerken
  • een veilig opleidingsklimaat door een positieve sfeer
  • inschaling in FWG 65 conform de CAO ziekenhuizen
  • overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO ziekenhuizen.


Nog even over jouw nieuwe werkgever
Tjongerschans is een ziekenhuis dat ondanks zijn beperkte omvang een grote impact heeft. Met 1.300 bevlogen en deskundige collega’s leggen we de lat hoog. Wij doen alles in het belang van de gezondheid en het geluk van onze patiënten, maar ook voor dat van onze medewerkers. We besteden veel aandacht aan jouw groei en duurzame inzetbaarheid. Wij zijn een organisatie waar een no-nonsense gevoel heerst en waarin ambitieuze en mensgerichte medewerkers zich thuis voelen. Bij ons kunnen medewerkers het verschil maken op de momenten dat het telt


Interesse?
Via de button ‘Solliciteer direct’ kun je eenvoudig online je motivatie en CV aan ons sturen. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over de sollicitatieprocedure.

Vragen?
We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt. Uiteraard beantwoorden we die graag! Neem hiervoor contact op met de centrummanager Remko Seinstra via
0513 - 685 581, intensivist via 0513 - 685 588  of teamleiders acute as Elco Spoelstra of  Aise Klijnstra via 0513 - 685 587.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Werving & selectie via 0513 – 685 130 of stuur een mail naar wervingenselectie@tjongerschans.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

 


Sluitingsdatum: 30 april 2019

Sollicitatieformulier

Voorbeeld: M.L. (Hoofdletter(s) met punt erachter)


Man
VrouwIk werk
Ik studeer
Overig

CV en motivatiebrief

Upload hier je CV en motivatiebrief. Dit kan in .doc, .docx en .pdf formaat. Sluit eerst je bestanden af, voordat je ze uploadt.Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden *

Velden met een * zijn verplicht