Projectleider en kwaliteitsfunctionaris OK & Anesthesie

Bepaalde tijd, 24 uur


Beschik jij over de juiste voelsprieten en weet je snel je weg te vinden en resultaat te bereiken met veel verschillende belanghebbende? Ben jij diegene die ons ontzorgt? Kom dan werken in ons mooie, moderne OK-centrum.

Jouw functie
Als projectleider ben je vanuit de gebruikersrol verantwoordelijk voor aanschaftrajecten van nieuwe medische apparatuur en disposables, bouw-, verbouw-, reparatie en onderhoudstrajecten, zorgverplaatsingen of verbetertrajecten. Je werkt continu aan het verbeteren van de bijbehorende processen en samenwerking in de keten. Dit is een nieuwe functie die we graag in samenwerking met jou verder vorm en inhoud geven.

Vanwege langdurige afwezigheid van de huidige kwaliteitsfunctionaris neem je ook taken in deze functie op je. Als kwaliteitsfunctionaris ontwikkel, implementeer en borg je kwaliteits- en veiligheidsmanagementsystemen binnen het centrum OK & Anesthesie.

Je ontzorgt, faciliteert en daagt uit. Je vervult een expertrol met betrekking tot kwaliteitsthema’s, investerings- en begrotingsaanvragen, mogelijke kostenbesparingen en vereisten rondom een OK-complex.

Jouw team
Een groep van circa 120 enthousiaste medewerkers draagt de zorg voor de operatieve kant van de zorgverlening. Naast de operatiekamers, een recovery en holding bestaat het centrum voor OK & Anesthesie uit de preoperatieve screening en de centrale sterilisatieafdeling inclusief reiniging en desinfectie. In deze rol werk je nauw samen met de aandachtgebieders, medische staf, ondersteunende diensten en de leidinggevenden. De samenwerking en afstemming binnen het eigen centrum en tussen verschillende ondersteunende bedrijfsonderdelen (bijvoorbeeld kwaliteit, inkoop, assetmanagement, medische instrumentele dienst, gebouw en techniek) maken het werk, naast de inhoud van de werkzaamheden, afwisselend en dynamisch.

Wat hebben we voor jou?
Zie jij deze functie wel zitten? Dan hebben wij jou het volgende te bieden: 

  • een contract voor bepaalde tijd (1 jaar)
  • een salaris conform de cao Ziekenhuizen (FWG 50)
  • een combinatie van deze functie met de functie van operatieassistent/anesthesiemedewerker behoort tot de mogelijkheden.


Wat verwachten wij van jou?
Je hebt hbo werk- en denkniveau gericht op aspecten van de gezondheidszorg zoals een zorginhoudelijke opleiding, management in de zorg of bedrijfskunde. Ervaring in een OK-omgeving is een pre. Je hebt kennis van één of meerdere van de volgende deelgebieden: medisch convenant, luchtbeheersing en bouwvereisten OK, projectmanagement of kwaliteitsmanagement.

Je bent iemand die zich snel nieuwe dingen eigen maakt, breed kan kijken en zelfstandig kan functioneren zonder daarmee de verbinding met de omgeving te verliezen. Je bent daadkrachtig, signaleert tijdig knelpunten en vindingrijk in het bedenken van oplossingen. Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden op het gebied van tact, luistervermogen, organisatiesensitiviteit en het kunnen overbruggen van tegenstellingen. Je bent in staat om leidinggevende, aandachtgebieder en medisch specialisten te faciliteren en te ontzorgen. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor leidinggevende en de ondersteunende diensten en je weet samen met hen de samenwerking en processen te optimaliseren.

Nog even over jouw nieuwe werkgever
Tjongerschans is een ziekenhuis dat ondanks zijn beperkte omvang een grote impact heeft. Met 1.300 bevlogen en deskundige collega’s leggen we de lat hoog. Wij doen alles in het belang van de gezondheid en het geluk van onze patiënten, maar ook voor dat van onze medewerkers. Wij zijn een organisatie waar een no-nonsense gevoel heerst en waarin ambitieuze en mensgerichte medewerkers zich thuis voelen. Bij ons kunnen medewerkers het verschil maken op de momenten dat het telt.
 

Interesse?
Via de button ‘Solliciteer direct’ kun je eenvoudig online je motivatie en CV aan ons sturen. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over de sollicitatieprocedure.

Vragen?
We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt over de vacature. Uiteraard beantwoorden we die graag!
Neem hiervoor contact op met Joukje Punter-Boonstra, centrummanager OK & Anesthesie via 0513 – 685 557 of stuur een mail naar joukje.punter@tjongerschans.nl

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandagmiddag 25 maart 2019.


Sluitingsdatum: 21 maart 2019

Sollicitatieformulier

Voorbeeld: M.L. (Hoofdletter(s) met punt erachter)


Man
VrouwIk werk
Ik studeer
Overig

CV en motivatiebrief

Upload hier je CV en motivatiebrief. Dit kan in .doc, .docx en .pdf formaat. Sluit eerst je bestanden af, voordat je ze uploadt.Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden *

Velden met een * zijn verplicht