Senior inkoper MCL en Ziekenhuis Tjongerschans

onbepaalde tijd, 36 uur


Weet jij als senior inkoper klinkende inkoopresultaten te behalen? Houd je van uitdaging en weet je tegengestelde belangen te verenigen? Ben jij een excellent communicator en zit inkopen én faciliteren in je bloed? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als senior Inkoper ben je (mede) verantwoordelijk voor de tactische en strategische inkoop van een specifiek pakket. Vanuit jouw deskundigheid en marktkennis adviseer je interne relaties, budgethouders en specialisten. Hierbij staat het belang van de patiënt en de klanttevredenheid voorop. Je werkplek bevindt zich zowel bij Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) als bij Tjongerschans Ziekenhuis Heerenveen.

Dit bieden wij

 • Een boeiende functie met ontwikkelingsmogelijkheden: als inkoper ga je aan de slag in een uitdagende, dynamische en innovatieve werkomgeving met veel interne en externe contacten. Je krijgt de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling.
 • Een vast dienstverband: je krijgt een aanstelling voor onbepaalde tijd van 32 uur per week. Je salaris is conform Cao Ziekenhuizen ingeschaald binnen FWG 55. 
 • Arbeidsextra’s: wij bieden 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker kun je gebruik maken van een uniek arbeidsvoorwaardenpakket, denk hierbij aan:
  - korting op weekendjes-weg naar keuze;
  - korting op een eigen laptop of (elektrische) fiets;
  - korting op je sportabonnement;
  - korting op je (zorg) verzekering.


Wat breng je mee?
Als senior inkoper heb je HBO werk- en denkniveau, eventueel aangevuld met een afgeronde opleiding NEVI Professional en NEVI Expert of gelijkwaardig. Je hebt 5 jaar relevante inkoopwerkervaring in een soortgelijke functie. Je kijkt naar integrale processen en bezit een gedegen kennis van de aspecten van het inkoopspeelveld. Dit ben jij:

 • je bent klant-, resultaat- en innovatiegericht;
 • met werkdruk en prikkelende targets kun je goed omgaan;
 • je bent een volwaardige businesspartner, inspirerend, verrassend, motiverend en je hebt overtuigingskracht om tegenstellingen te overbruggen;
 • je bent daadkrachtig en kan je onafhankelijk opstellen;
 • zelfstandigheid, organisatiesensitiviteit, aanpassingsvermogen en veranderingsbekwaamheid zitten in je natuur.


Jouw afdeling en collega's
Sinds 2018 werken de vier Friese ziekenhuizen MCL, Tjongerschans Ziekenhuis Heerenveen, het  Antonius Ziekenhuis en Nij Smellinghe samen in Inkoopsamenwerking Friese Ziekenhuizen (IFZ). Dit is een formele vereniging met als doel om, vanuit het perspectief van de inkoop van (verbruiks)goederen, diensten en investeringen, de Friese (ziekenhuis)zorg te ondersteunen bij het maken van de juiste kwalitatieve en financiële keuzes. Naast de vier ziekenhuizen zijn 13 regionale care-instellingen aangesloten.


Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Mostert (sectorhoofd Inkoop) via 06 54294251 / dennis.mostert@znb.nl  of met Klaas Wijma (hoofd Inkoop) via 06 43790850 / k.wijma@znb.nl  
Voor deze vacature is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Bij benoembaarheid geniet een interne kandidaat voorkeur.

Collega's worden?
Je kunt solliciteren via de website van het MCL of via Pweb MCL


Sluitingsdatum: 31 maart 2019

Sollicitatieformulier

Voorbeeld: M.L. (Hoofdletter(s) met punt erachter)


Man
VrouwIk werk
Ik studeer
Overig

CV en motivatiebrief

Upload hier je CV en motivatiebrief. Dit kan in .doc, .docx en .pdf formaat. Sluit eerst je bestanden af, voordat je ze uploadt.Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden *

Velden met een * zijn verplicht