Allround technicus bouw en installaties

onbepaalde tijd, 36 uur


Ben jij een alleskunner die veel ervaring met zich meebrengt en de professionalisering van de afdeling wil doormaken? Wij staan open voor iemand met degelijke werkervaring, maar ook als je pas bent afgestudeerd nodigen we jou van harte uit om te solliciteren.

Jouw functie
In deze voltijdfunctie geef je samen met je collega’s vorm aan de verdere professionalisering en borging van het preventief en correctief onderhoud. Jouw aandachtsgebieden zijn de gebouwen en gebouwgebonden installaties. Je voert zelfstandig installatietechnische- en bouwkundige werkzaamheden uit en stuurt externe leveranciers aan.

Jouw team
De afdeling Gebouw & Techniek is onderdeel van het Facilitair Bedrijf. Samen zijn we verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van gebouwen, installaties, apparaten en terreinen. In het kader van professionalisering van de dienstverlening willen we ons meer richten op het regisseren en beheren van het onderhoud.

Wat hebben we voor jou?
Zie jij deze functie wel zitten? Dan hebben wij jou het volgende te bieden:

  • ruimte om je zelfstandig te ontwikkelen en richting te geven aan het beheer en onderhoud
  • een contract voor onbepaalde tijd voor 36 uur per week
  • een salaris in FWG 45 conform de cao Ziekenhuizen
  • extra arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, bedrijfsfitness, korting op diverse zorgverzekeringen en een eindejaarsuitkering.


Wat verwachten wij van jou?
Je hebt een diploma op mbo niveau 3 of 4 in de techniek op zak en je hebt ervaring met werkvoorbereiding voor onderhoud aan gebouwen en gebouwgebonden installaties (B/E/W). Verder heb je ervaring binnen het werkveld van gebouwenbeheer en technische installaties van grotere gebouwen. Je beschikt over een brede kennis van zowel bouwkunde als elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Je bent zelfstandig, resultaatgericht, communicatief, initiatiefrijk en integer. Je steekt graag de handen uit de mouwen. Tenslotte verricht je bereikbaarheidsdiensten en participeer je als bedrijfshulpverlener.

Nog even over jouw nieuwe werkgever
Tjongerschans is een ziekenhuis dat ondanks zijn beperkte omvang een grote impact heeft. Met 1.300 bevlogen en deskundige collega’s leggen we de lat hoog. Wij doen alles in het belang van de gezondheid en het geluk van onze patiënten, maar ook voor dat van onze medewerkers. Wij zijn een organisatie waar een no-nonsense gevoel heerst en waarin ambitieuze en mensgerichte medewerkers zich thuis voelen. Bij ons kunnen medewerkers het verschil maken op de momenten dat het telt.

Interesse?
Via de button ‘Solliciteer direct’ kun je eenvoudig online je motivatie en CV aan ons sturen. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over de sollicitatieprocedure.

De sollicitatiegesprekken worden gehouden op dinsdagochtend 16 april.

Vragen
Wij kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt over de vacature. Uiteraard beantwoorden wij die graag. Neem hiervoor contact op met Peter Postma, hoofd Gebouw en Techniek, via e-mailadres peter.postma@tjongerschans.nl of telefoonnummer
0513 - 685 894. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Werving & Selectie via 0513 – 685 130 of stuur een mail naar wervingenselectie@tjongerschans.nl

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.


Sluitingsdatum: 07 april 2019

Sollicitatieformulier

Voorbeeld: M.L. (Hoofdletter(s) met punt erachter)


Man
VrouwIk werk
Ik studeer
Overig

CV en motivatiebrief

Upload hier je CV en motivatiebrief. Dit kan in .doc, .docx en .pdf formaat. Sluit eerst je bestanden af, voordat je ze uploadt.Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden *

Velden met een * zijn verplicht