Hotelservice assistent

(bepaalde tijd, 18 uur per week)


We zoeken een enthousiaste collega die samen met ons de zorg wil dragen voor de gastvrijheid, hygiëne en voeding van onze patiënten.


Jouw functie

Je verstrekt eten en drinken volgens het vastgestelde voedings- en dieetbeleid en speelt een belangrijke rol bij de uitvoering van de HACCP-richtlijnen en het kwaliteitsbeleid.  Daarbij heb je een adviserende en stimulerende rol rondom voeding, zoals het geven van advies over ondervoeding (SNAQ’s). Ook verschoon je bedden en vul je de linnenvoorraad en verpleegartikelen aan op de patiëntenkamers. Incidenteel kunnen we je inzetten voor schoonhouden of voor de keuken en het restaurant. Voor deze functies gelden andere werktijden.

 

Jouw team

De afdeling Hotelservices bestaat uit drie teams, waarvan de medewerkers schoonhouden en de hotelservice assistenten op de verpleegafdelingen werken. Samen met je collega’s draag je de zorg voor de gastvrijheid, hygiëne en voeding van onze patiënten en medewerkers. Je werkdagen zijn van maandag t/m zondag en ook tijdens de feestdagen ben je inzetbaar. De verschillende diensten liggen tussen 7.15 en 20.30 uur, gemiddeld werk je 5 à 6 uur per dienst.

 

Wat hebben we voor jou?

  • Een contract voor bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar
  • Inschaling in FWG 25 conform de cao ziekenhuizen
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform de cao ziekenhuizen
  • Jaarlijkse interne bijscholing rondom voeding

 

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt mbo werk- en denkniveau of een beroepsopleiding op niveau 2 op het gebied van facilitaire dienstverlening of voeding op zak. Je bent opgeleid op het gebied van voeding en dieetleer en slikproblematiek en je hebt kennis over hygiëne, HACCP-richtlijnen, vochtbalansen en PI-ondervoeding (SNAQ). Daarnaast heb je ruime ervaring in klantgerichte dienstverlening en kun je uit de voeten met een computer. Je kunt goed omgaan met veranderende omstandigheden en je bent een vriendelijk een gastvrij persoon.

 

Nog even over jouw nieuwe werkgever

Tjongerschans is een ziekenhuis dat dat met 1.300 bevlogen en deskundige collega’s de lat hoog legt. Wij doen alles in het belang van de gezondheid en het geluk van onze patiënten, maar ook voor dat van onze medewerkers. We besteden veel aandacht aan jouw groei en duurzame inzetbaarheid. Wij zijn een organisatie waar een no-nonsense gevoel heerst en waarin ambitieuze en mensgerichte medewerkers zich thuis voelen. Bij ons kunnen medewerkers het verschil maken op de momenten dat het telt.

 

 

Interesse?

Via de button ‘Solliciteer direct’ kun je eenvoudig online je motivatiebrief en CV uploaden. In de motivatiebrief zien we graag je beschikbaarheid, voorkeur voor afdeling en momenten waarop je (eventueel) vrij wilt hebben. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over de sollicitatieprocedure.

Vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Uiteraard beantwoorden we die graag! Neem hiervoor contact op met: Froukje Buren, teamleider facilitair team 1, via froukje.buren@tjongerschans.nl of 0513 - 685821. Gerrie Salverda, teamleider facilitair team 2, via gerrie.salverda@tjongerschans.nl of 0513 – 685 815. Cees Bergsma, teamleider facilitair team 3, via cees.bergsma@tjongerschans.nl of 0513 – 685 817.

 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Werving & selectie via 0513 – 685 130 of stuur een mail naar wervingenselectie@tjongerschans.nl.


Sluitingsdatum: 20 maart 2019

Sollicitatieformulier

Voorbeeld: M.L. (Hoofdletter(s) met punt erachter)


Man
VrouwIk werk
Ik studeer
Overig

CV en motivatiebrief

Upload hier je CV en motivatiebrief. Dit kan in .doc, .docx en .pdf formaat. Sluit eerst je bestanden af, voordat je ze uploadt.Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden *

Velden met een * zijn verplicht