Afdelingssecretaresse voor het centrum Chirurgie, Dermatologie en Urologie

Onbepaalde tijd,16-20 uur


Ben jij een ervaren secretaresse en weet jij samen met het team het zorgproces optimaal te ondersteunen? Kom dan werken als afdelingssecretaresse voor het centrum Chirurgie, Dermatologie en Urologie.

Jouw functie
In jouw functie staat de patiënt centraal. Je staat patiënten maar ook collega’s en externe partijen telefonisch te woord en beantwoord specifieke vragen. Naast afdelingsgerelateerde werkzaamheden verricht je baliewerkzaamheden zoals het te woord staan van bezoekers. Ook voer je secretariaatswerkzaamheden uit gericht op de patiëntenzorg en afdelingsorganisatie.

Jouw team
Het centrum Chirurgie, Orthopedie en Urologie bestaat uit twee klinische verpleegafdelingen en drie poliklinieken. Op de klinische afdelingen worden patiënten opgenomen voor de chirurgie, orthopedie, urologie en overige kleinere snijdende specialismen.

Wat hebben we voor jou?
Zie jij deze functie wel zitten? Dan hebben wij jou het volgende te bieden:

  • een contract voor onbepaalde tijd voor 16-20 uur per week
  • een salaris in FWG 35 conform de cao Ziekenhuizen
  • extra arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, bedrijfsfitness, korting op diverse zorgverzekeringen en een eindejaarsuitkering.


Wat verwachten we van jou?
Je hebt het diploma MBO 4 op het gebied van secretariële dienstverlening met daarbij medische terminologie behaald. Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Ook heb je ervaring als afdelingssecretaresse binnen een complexe professionele organisatie. Je bent een doorpakker die de spin in het web wil zijn en het niet erg vindt om op diverse plekken te werken. Flexibiliteit in werkdagen en uren. Daarnaast ben je stressbestendig en kun je prioriteiten stellen.

Nog even over jouw nieuwe werkgever
Tjongerschans is een ziekenhuis dat ondanks zijn beperkte omvang een grote impact heeft. Met 1.300 bevlogen en deskundige collega’s leggen we de lat hoog. Wij doen alles in het belang van de gezondheid en het geluk van onze patiënten, maar ook voor dat van onze medewerkers. We besteden veel aandacht aan jouw groei en duurzame inzetbaarheid. Wij zijn een organisatie waar een no-nonsense gevoel heerst en waarin ambitieuze en mensgerichte medewerkers zich thuis voelen. Bij ons kunnen medewerkers het verschil maken op de momenten dat het telt.


Interesse?
Via de button ‘Solliciteer direct’ kun je eenvoudig online je motivatie en CV aan ons sturen. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over de sollicitatieprocedure.|

Vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt over de vacature. Uiteraard beantwoorden we die graag. Neem hiervoor contact op met Mirjam van Haskera, centrummanager, via 0513 – 685 653, Erica Wind, teamleider,  via 0513 -  685 578 of Grietje Boonstra, teamleider, 0513 – 685 572.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Werving & selectie via 0513 – 685 130 of stuur een mail naar wervingenselectie@tjongerschans.nl.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

 


Sluitingsdatum: 19 maart 2019

Sollicitatieformulier

Voorbeeld: M.L. (Hoofdletter(s) met punt erachter)


Man
VrouwIk werk
Ik studeer
Overig

CV en motivatiebrief

Upload hier je CV en motivatiebrief. Dit kan in .doc, .docx en .pdf formaat. Sluit eerst je bestanden af, voordat je ze uploadt.Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden *

Velden met een * zijn verplicht