SEH-arts KNMG

Onbepaalde tijd, 32 uur


Ben jij een enthousiaste en ondernemende SEH-arts en kun jij je vinden in onze leidraad ‘Compassion for care’? Ga dan aan de slag in Tjongerschans en kom onze afdeling Acute As versterken!

 

Jouw functie

Als SEH-arts KNMG ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en coördinatie van de spoedeisende patiëntenzorg op de SEH en de verpleegafdelingen. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de acute zorg tot op het hoogste niveau. Samen met je collega SEH-artsen geef je verder vorm aan de vakgroep spoedeisende geneeskunde.

 

Het medisch coördinatorschap van de SEH is de taak van één van de SEH-artsen KNMG. Voor spoedechografie gebruiken we onze eigen moderne echomachine (Philips Sparq). De CT-scan staat op de SEH, waardoor we binnen 15 minuten trombolyse bij CVA-patiënten kunnen realiseren.  Binnen de Acute As (SEH/IC/CCU) werken we intensief samen. De Regionale Visitatie Commissie van het AZNNN (Acute Zorg Netwerk Noord Nederland) heeft zich in februari 2015 over al deze ontwikkelingen zeer positief uitgelaten.

 

Jouw team

Je werkt samen met collega SEH-artsen KNMG, ANIOS SEH en huisartsen in opleiding. Samen verzorgen we de spoedzorg op de SEH en in de kliniek (Spoed Interventie Team).  We hebben een gloednieuw spoedplein met geïntegreerde huisartsenpost en een prachtige afdeling inclusief ‘state of art’ traumaruimte. Het doel is om een 24-uursdekking met spoedeisende hulpartsen te realiseren. Hiermee wordt onder andere vorm gegeven aan het verwezenlijken van een acuut diagnostisch centrum voor de regio.

 

‘Compassion for care’ is onze leidraad

We hebben oprechte aandacht voor het welzijn en de balans van onszelf en collega’s. We zorgen voor een veilig opleidingsklimaat door een positieve sfeer met korte lijnen met de specialisten, waardoor er vanuit een vruchtbare bodem potentie is om te groeien.  We benadrukken positieve ervaringen en nemen dat als uitgangspunt. Een voorbeeld hiervan is het ‘bjusterbaarlik formulier’ (vrij vertaald: het wonderbaarlijk formulier). Hiermee registreren we excellente zorg om zo te leren van elkaars kracht. We zijn ervan overtuigd dat dit voelbaar is voor onze patiënten.

We verwelkomen graag meerdere collega’s in ons team  en staan zeker open voor een sollicitatie als groep, bijvoorbeeld vanuit je opleiding.

 

Wat hebben wij voor jou?

  • een contract voor onbepaalde tijd
  • inschaling conform de arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten 
  • een volwaardig staflidmaatschap
  • een gevarieerde en uitdagende baan, met korte lijnen en alle ruimte om jezelf en het vak spoedeisende geneeskunde verder te ontwikkelen  (bijvoorbeeld ECHO, PSA, Critical Care, Regionaal Anesthesie, acute kindergeneeskunde, onderwijs en trainingen)
  • een sterke afdeling Acute As met een constructieve manier van samenwerken
  • een enthousiast team met mensgerichte, bevlogen en professioneel verantwoordelijke medewerkers!

 

Wat verwachten wij van jou?

Een enthousiaste, ondernemende spoedeisende hulparts, met aandachtsgebieden zoals spoedechografie en PSA strekt tot aanbeveling. Je bent in staat om jezelf te profileren als zelfstandig behandelaar op de SEH. Je bent een leuk mens met gevoel voor humor en hebt respect in de omgang met anderen.

 

Nog even over jouw nieuwe werkgever

Tjongerschans is een ziekenhuis dat ondanks zijn beperkte omvang een grote impact heeft. Met 1.300 bevlogen en deskundige collega’s leggen we de lat hoog. Wij doen alles in het belang van de gezondheid en het geluk van onze patiënten, maar ook voor dat van onze medewerkers. We besteden veel aandacht aan jouw groei en duurzame inzetbaarheid. Wij zijn een organisatie waar een no-nonsense gevoel heerst en waarin ambitieuze en mensgerichte medewerkers zich thuis voelen. Bij ons kunnen medewerkers het verschil maken op de momenten dat het telt.

 

 

Interesse?

Via de button ‘Solliciteer direct’ kun je eenvoudig online je motivatie en CV aan ons sturen. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over de sollicitatieprocedure.

 

Vragen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Remko Seinstra, manager Acute As, via 0513 – 685 581 of Erwin ten Hoeve, SEH-arts KNMG en medisch coördinator Spoedeisende Hulp via 0513 – 685 000.


Sluitingsdatum: 31 december 2019

Sollicitatieformulier

Voorbeeld: M.L. (Hoofdletter(s) met punt erachter)


Man
VrouwIk werk
Ik studeer
Overig

CV en motivatiebrief

Upload hier je CV en motivatiebrief. Dit kan in .doc, .docx en .pdf formaat. Sluit eerst je bestanden af, voordat je ze uploadt.Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden *

Velden met een * zijn verplicht