Operatie assistent

onbepaalde tijd, 32 - 36 uur


Ben jij een enthousiaste en leergierige operatieassistent en zoek je een baan met veel mogelijkheden gericht op jouw toekomst en persoonlijke groei? Kom dan werken in ons innovatieve OK-complex. 

 

Jouw functie

Als operatieassistent ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het in 2014 geheel gerenoveerde OK-complex. Wij lopen hiermee voorop in de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovatie. Je bent verantwoordelijk voor vele processen. We stimuleren dat je meedenkt over het verder verbeteren van onze patiëntenzorg. Je krijgt bij ons een functie met veel mogelijkheden gericht op jouw toekomst en persoonlijke groei in de provincie Friesland.

 

Jouw team

Een groep van ruim 60 enthousiaste parttime en fulltime medewerkers draagt de zorg voor de operatieve kant van de zorgverlening. Ons OK-complex bestaat uit 6 operatiekamers, een recovery en holding. 

 

Wat hebben we voor jou?

  • een contract voor onbepaalde tijd waarbij we het aantal uren in overleg met jou vastleggen
  • een salaris conform de cao Ziekenhuizen, afhankelijk van opleiding en ervaring

 

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt de opleiding tot operatieassistent succesvol afgerond. Je bent een leergierige, actieve en enthousiaste collega die bereid is om bereikbaarheidsdiensten te vervullen. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Ook kun je makkelijk schakelen tussen verschillende, soms stressvolle, werkzaamheden. Je bent gericht op kwaliteit en staat open voor verandering. 

 

Nog even over jouw nieuwe werkgever

Tjongerschans is een ziekenhuis dat ondanks zijn beperkte omvang een grote impact heeft. Met 1.300 bevlogen en deskundige collega’s leggen we de lat hoog. Wij doen alles in het belang van de gezondheid en het geluk van onze patiënten, maar ook voor dat van onze medewerkers. We besteden veel aandacht aan jouw groei en duurzame inzetbaarheid. Wij zijn een organisatie waar een no-nonsense gevoel heerst en waarin ambitieuze en mensgerichte medewerkers zich thuis voelen. Bij ons kunnen medewerkers het verschil maken op de momenten dat het telt.

 

Interesse? 
Via de button ‘Solliciteer direct’ kun je eenvoudig online je motivatie en CV aan ons sturen. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over de sollicitatieprocedure.

De werving en selectie bestaat uit een dag meelopen op de afdeling. Zo leer je je collega’s kennen, de sfeer proeven en hoe het reilt en zeilt binnen de OK van Tjongerschans.


Vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt. Uiteraard beantwoorden we die graag! Neem hiervoor contact op met Johan Beugeling, teamleider OK via 0513 – 685 554 of johan.beugeling@tjongerschans.nl

 


Sluitingsdatum: 31 december 2019

Sollicitatieformulier

Voorbeeld: M.L. (Hoofdletter(s) met punt erachter)


Man
VrouwIk werk
Ik studeer
Overig

CV en motivatiebrief

Upload hier je CV en motivatiebrief. Dit kan in .doc, .docx en .pdf formaat. Sluit eerst je bestanden af, voordat je ze uploadt.Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden *

Velden met een * zijn verplicht