Opleiding tot anesthesiemedewerker

(36 uur)


Droom jij altijd al van een baan aan de operatieve kant van de zorg? Aarzel dan niet langer en volg de opleiding tot anesthesiemedewerker. Je brengt de theorie meteen in de praktijk in ons moderne OK-complex.

 

De opleiding

De opleiding tot anesthesiemedewerker wordt gegeven op hbo-niveau en duurt 3 jaar. Deze opleiding start op 1 september 2019.  Bij voorkeur laten we je voorafgaand in de maand augustus meelopen op het operatiecomplex. Het theoretische gedeelte vindt plaats aan het Wenckebach Instituut in Groningen. Op de site van het Wenckebach Instituut vind je alle relevante informatie over de opleiding tot anesthesiemedewerker.

 

Jouw team

Een groep van ruim 60 enthousiaste parttime en fulltime medewerkers draagt de zorg voor de operatieve kant van de zorgverlening. Ons OK-complex bestaat uit 6 operatiekamers, een recovery en een holding. De samenwerking en afstemming tussen de verschillende zorg- en behandelonderdelen en het OK-complex maken het werk, naast de inhoud van de werkzaamheden, afwisselend en dynamisch. Tijdens de opleiding word je gekoppeld aan werkbegeleiders die samen met de praktijkopleider jouw leerproces mede ondersteunen. We vragen een flinke fysieke en psychische inspanning van je. In de loop van de opleiding ga je werken in de bereikbaarheidsdienst.

 

Wij hebben we voor jou?

  • een aanstelling voor de duur van de opleiding
  • een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring
  • overige arbeidsvoorwaarden conform de cao Ziekenhuizen

 

Wat verwachten wij van jou?

Een klantgerichte instelling en een flexibele werkhouding. Met z’n allen de schouders eronder, dat is je mentaliteit. Je doet het werk met je team met daarin je eigen verantwoordelijkheid. Het is voor jou geen probleem om snel te schakelen en om de juiste prioriteiten te stellen. Je hebt een mbo-diploma niveau 4 op zak of een havodiploma met profiel natuur en gezondheid of natuur en techniek. Ervaring in de zorg is een pré.

 

Nog even over jouw nieuwe werkgever

Tjongerschans is een ziekenhuis dat ondanks zijn beperkte omvang een grote impact heeft. Met 1.300 bevlogen en deskundige collega’s leggen we de lat hoog. Wij doen alles in het belang van de gezondheid en het geluk van onze patiënten, maar ook voor dat van onze medewerkers. We besteden veel aandacht aan jouw groei en duurzame inzetbaarheid. Wij zijn een organisatie waar een no-nonsense gevoel heerst en waarin ambitieuze en mensgerichte medewerkers zich thuis voelen. Bij ons kunnen medewerkers het verschil maken op de momenten dat het telt.

 

Interesse?
Via de button ‘Solliciteer direct’ kun je eenvoudig online je motivatie en CV aan ons sturen. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over de sollicitatieprocedure. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 9 april. Een meeloopdag op het operatiekamercomplex wordt naderhand ingepland.

 

Vragen?

Voor meer informatie kun je  contact opnemen met Johan Beugeling, teamleider OK via 0513-685554 of johan.beugeling@tjongerschans.nl of met Nelleke Pel, praktijkbegeleider via 0513-685550 of mail naar nelleke.pel@tjongerschans.nl


Sluitingsdatum: 21 maart 2019

Sollicitatieformulier

Voorbeeld: M.L. (Hoofdletter(s) met punt erachter)


Man
VrouwIk werk
Ik studeer
Overig

CV en motivatiebrief

Upload hier je CV en motivatiebrief. Dit kan in .doc, .docx en .pdf formaat. Sluit eerst je bestanden af, voordat je ze uploadt.Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden *

Velden met een * zijn verplicht