Vakantiekracht

Zomerperiode 2019


Wil jij genieten van je vakantie en tegelijkertijd geld verdienen? Ben je daarnaast 15 jaar of ouder en in de zomermaanden minimaal drie weken beschikbaar? Dan zoeken we jou!

Jouw functie
We zijn op zoek naar vakantiekrachten voor diverse afdelingen, waaronder:

  • Schoonhouden avondploeg, met diensten van 17.45 tot 20.15 uur (minimum leeftijd 15 jaar)
  • Schoonhouden dag, met diensten van 08.30 tot 12.00 uur (minimumleeftijd 17 jaar)
  • Hotelservices dag-, avond- en weekenddiensten van 07.15 tot 13.15 uur en 14.00 tot 21.00 uur (minimumleeftijd 18 jaar)
  • Daarnaast hebben we plekken beschikbaar bij de receptie, patiëntenvervoer, logistiek en keuken/restaurant. De werktijden voor deze afdelingen wisselen.


Jouw team
Als facilitair medewerker val je onder de afdeling Hotelservices en krijg je leiding van de teamleiders. De afdeling Hotelservices is een onderdeel van het Facilitair bedrijf waar ongeveer 200 collega’s werken. Samen met je collega’s draag je de zorg voor de gastvrijheid, hygiëne en voeding van onze patiënten en medewerkers.

Wat hebben we voor jou? 
Zie jij deze functie wel zitten? Dan hebben wij jou het volgende te bieden: 

  • een contract voor bepaalde tijd tijdens de zomervakantie
  • een salaris passend bij de functie
  • een vakantietoeslag van 8,33% bovenop je salaris
  • vergoeding reiskosten woon-werkverkeer tot maximaal 30 km.


Wat verwachten we van jou?
Je bent een gemotiveerde en gedisciplineerde doorpakker die niks uit de weg gaat. Je bent 15 jaar of ouder en in de maanden juni, juli en augustus voor minimaal drie weken beschikbaar. Daarnaast herken jij je in onze kernwaarden mensgericht, bevlogen en professioneel verantwoordelijk en draag je deze ook uit. Voor het lichamelijke (zware) werk is het belangrijk dat je een goede conditie hebt.

Nog even over jouw nieuwe werkgever
Tjongerschans is een ziekenhuis dat dat met 1.300 bevlogen en deskundige collega’s de lat hoog legt. Wij doen alles in het belang van de gezondheid en het geluk van onze patiënten, maar ook voor dat van onze medewerkers. We besteden veel aandacht aan jouw groei en duurzame inzetbaarheid. Wij zijn een organisatie waar een no-nonsense gevoel heerst en waarin ambitieuze en mensgerichte medewerkers zich thuis voelen. Bij ons kunnen medewerkers het verschil maken op de momenten dat het telt.


Interesse?
Via de button ‘Solliciteer direct’ kun je eenvoudig online je motivatiebrief en CV uploaden. In de motivatiebrief zien we graag je beschikbaarheid, voorkeur voor afdeling en momenten waarop je (eventueel) vrij wilt hebben. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over de sollicitatieprocedure.

Vragen?
We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt. Uiteraard beantwoorden we die graag! Neem hiervoor contact op met planning hotelservices, via 0513-685825/0513-685827 of via planninghotelservices@tjongerschans.nl
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Werving & selectie via 0513 – 685 130 of stuur een mail naar wervingenselectie@tjongerschans.nl.


Sluitingsdatum: 11 maart 2019

Sollicitatieformulier

Voorbeeld: M.L. (Hoofdletter(s) met punt erachter)


Man
VrouwIk werk
Ik studeer
Overig

CV en motivatiebrief

Upload hier je CV en motivatiebrief. Dit kan in .doc, .docx en .pdf formaat. Sluit eerst je bestanden af, voordat je ze uploadt.Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden *

Velden met een * zijn verplicht