(Gespecialiseerd) verpleegkundige klinische geriatrie

Bepaalde tijd, 24 uur


Ouderenzorg is een speerpunt van ons ziekenhuis. We zoeken een ervaren verpleegkundige klinische geriatrie die zich wil toespitsen op de complexe verpleegkundige zorg voor geriatrische patiënten.   

 

Jouw functie
De wisselwerking tussen lichamelijke en psychosociale problemen in combinatie met de effecten op het dagelijks functioneren, vraagt bijzondere deskundigheid. Door jouw klinisch redeneren, breng jij de normale veroudering en de pathologie met elkaar samen. Je ondersteunt en adviseert de geriatrische zorgvragers, mantelzorgers en collega’s bij complexe zorgvragen vanuit je specifieke deskundigheid. Jouw kerntaak is het creëren van vertrouwen en veiligheid in het tempo en de tijdsduur van de zorgvrager.

 

Jouw team

De huidige verpleegafdeling bestaat nu acht jaar en heeft veertien bedden. Op korte termijn wordt het aantal geriatriebedden uitgebreid naar zestien. Door de samenwerking met Antonius Ziekenhuis Sneek en Meriant in de ontwikkeling van het Expertisecentrum voor medisch specialistische ouderenzorg (officiële opening 21 juni 2019) komt de rol van het centrum nog meer tot uiting.

 

Samen met je collega’s werk je in een enthousiast en bevlogen multidisciplinair team aan de diagnostiek en behandeling van geriatrische patiënten. Er is altijd sprake van multiproblematiek, die kan liggen op geestelijk, sociaal en lichamelijk vlak. De patiënten hebben complexe zorgvragen, die acuut en levensbedreigend kunnen zijn, maar ook chronisch en langdurig. Na de diagnosestelling, starten we de behandeling. De patiënt gaat uiteindelijk terug naar de eigen woonsituatie, de Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ) of een verpleeghuis.

 

Wat hebben we voor jou?

Zie jij deze functie wel zitten? Dan hebben wij jou het volgende te bieden: 

  • een contract voor bepaalde tijd (1 jaar) voor 24 uur per week
  • een salaris conform de cao Ziekenhuizen
  • in het geval je deze nog niet hebt gevolgd, de vervolgopleiding Klinische geriatrieverpleegkundige
  • extra arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, bedrijfsfitness, korting op diverse zorgverzekeringen en een eindejaarsuitkering.

 

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een afgeronde verpleegkundige opleiding op kwalificatieniveau 4 of (bij voorkeur) 5 en competenties die passen bij hbo werk- en denkniveau. We geven er de voorkeur aan als je in het bezit bent van het diploma voor de vervolgopleiding Klinische geriatrieverpleegkundige, of als je bereid bent om deze te volgen. Je bent een enthousiaste en bevlogen professional die samen met ons het specialisme klinische geriatrie binnen het ziekenhuis verder wil ontwikkelen.

 

Nog even over jouw nieuwe werkgever

Tjongerschans is een ziekenhuis dat ondanks zijn beperkte omvang een grote impact heeft. Met 1.300 bevlogen en deskundige collega’s leggen we de lat hoog. Wij doen alles in het belang van de gezondheid en het geluk van onze patiënten, maar ook voor dat van onze medewerkers. We besteden veel aandacht aan jouw groei en duurzame inzetbaarheid. Wij zijn een organisatie waar een no-nonsense gevoel heerst en waarin ambitieuze en mensgerichte medewerkers zich thuis voelen. Bij ons kunnen medewerkers het verschil maken op de momenten dat het telt.


Interesse?
Via de button ‘Solliciteer direct’ kun je eenvoudig online je motivatie en CV aan ons sturen. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over de sollicitatieprocedure.

 

Vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt. Uiteraard beantwoorden we die graag! Neem hiervoor contact op met Marije Storm, centrummanager, via telefoonnummer 0513 – 685 619 of marije.storm@tjongerschans.nl.

 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Werving & selectie via 0513 – 685 130 of stuur een mail naar wervingenselectie@tjongerschans.nl.

 

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 27 februari.

 


Sluitingsdatum: 20 februari 2019

Sollicitatieformulier

Voorbeeld: M.L. (Hoofdletter(s) met punt erachter)


Man
VrouwIk werk
Ik studeer
Overig

CV en motivatiebrief

Upload hier je CV en motivatiebrief. Dit kan in .doc, .docx en .pdf formaat. Sluit eerst je bestanden af, voordat je ze uploadt.Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden *

Velden met een * zijn verplicht