Dermatoloog

Bepaalde tijd, 16-24 uur


In verband met zwangerschapsverlof van één van de dermatologen zoeken wij per 22-04-2019 een Dermatoloog voor 16-24 uur per week voor een periode van ca. 12-16 weken.

 

Algemene informatie                                             

Alle vrijgevestigde medisch specialisten werkzaam in Ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen hebben zich per 1 januari 2015 verenigd in de Maatschap Medisch Specialistisch Bedrijf Tjongerschans. Gezamenlijk met het ziekenhuis maken wij ons beleid. Onze samenwerking met het ziekenhuis en onderling laat zich kenmerken door: de korte lijnen, goede verstandhouding met de eerste lijn en initiatieven op gebied van anderhalvelijnszorg.

Werkomgeving
Ziekenhuis Tjongerschans is een gastvrij ziekenhuis met bewezen hoge kwaliteit van zorg. Tjongerschans staat in eerste instantie sterk in verbinding met de patiënt en zijn omgeving. Maar daarnaast ook met zijn medewerkers en de maatschappij. Tjongerschans stelt zich als doel om waarde toe te voegen in termen van hogere mate van beleefde gezondheid en welzijn van de patiënten. Maar ook: een hogere mate van motivatie en tevredenheid in het werk. Het ziekenhuis – en daarmee iedere medewerker – voelt zich hiervoor verantwoordelijk. Samen met collega’s zet de medewerker de zorgvraag van de patiënt centraal. Dat betekent continu leren, verbeteren en blijven samenwerken. Samenwerken met collega’s, andere ziekenhuizen, huisartsen, ouderenzorg, thuiszorg, verloskundigen, kraamzorg, sportartsen, apothekers en gemeenten in de regio.

 

De vakgroep

De huidige vakgroep Dermatologie bestaat uit 3 parttime werkende dermatologen (totaal 1.8 FTE).

De polikliniek Dermatologie werkt zowel op de locatie Heerenveen, als in de polikliniek van Tjongerschans in Lemmer. Als waarnemer zal je uitsluitend werken op de locatie Heerenveen. Verder beschikt ons ziekenhuis over een volledig ingerichte poliklinische behandelafdeling waar de dermatologen gebruik van maken.

Er is een samenwerkingsverband met de maatschappen Dermatologie van het Antonius Ziekenhuis in Sneek en Nij Smellinghe in Drachten. Binnen ons ziekenhuis zijn er korte lijnen tussen de collega specialisten en op onze poliklinieken werken enthousiaste en goed opgeleide poli assistentes.

 

Wij vragen

  • Een allround BIG geregistreerde dermatoloog
  • Een collega met uitstekende communicatieve vaardigheden die onze patiënten zich welkom laat voelen, gerust stelt, aansluit bij hun behoefte en aanbodgericht werkt
  • Een stijl van werken die zich kenmerkt zich door onze kernwaarden; mensgericht, professioneel verantwoordelijk en bevlogen
  • Flexibiliteit ten aanzien van werktijden

 

Wij bieden

  • Een aanstelling van 22-04-2019 tot uiterlijk 16-08-2019
  • Een dynamische werkomgeving
  • Een gevarieerde en uitdagende baan, met korte lijnen en een prettige werksfeer.
     


Interesse?

Je kunt uitsluitend online solliciteren tot 31 januari 2019. Na de sluitingsdatum en briefselectie ontvangt u zo spoedig mogelijk bericht van ons.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carmen Asselman, dermatoloog, carmen.asselman@tjongerschans.nl telefoonnummer 0513 68 53 79 of met Linda Bouma, secretaris van het bestuur van het MSB Tjongerschans, linda.bouma@tjongerschans.nl.


Sluitingsdatum: 31 januari 2019

Sollicitatieformulier

Voorbeeld: M.L. (Hoofdletter(s) met punt erachter)


Man
VrouwIk werk
Ik studeer
Overig

CV en motivatiebrief

Upload hier je CV en motivatiebrief. Dit kan in .doc, .docx en .pdf formaat. Sluit eerst je bestanden af, voordat je ze uploadt.Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden *

Velden met een * zijn verplicht