ANIOS SEH

Bepaalde tijd, 36 uur per week


Ziekenhuis Tjongerschans is een gastvrij ziekenhuis in Heerenveen met bewezen hoge kwaliteit van zorg. Tjongerschans staat in eerste instantie sterk in verbinding met de patiënt en zijn omgeving maar daarnaast ook met zijn medewerkers en de maatschappij. We stellen als doel om waarde toe te voegen in termen van hogere mate van beleefde gezondheid en welzijn van de patiënten. Maar ook: een hogere mate van motivatie en tevredenheid in het werk. Het ziekenhuis – en daarmee iedere medewerker – voelt zich hiervoor verantwoordelijk. Samen met collega’s zet de medewerker de zorgvraag van de patiënt centraal. Dat betekent continu leren, verbeteren en blijven samenwerken. Samenwerken met collega’s, andere ziekenhuizen, huisartsen, ambulancedienst en andere stakeholders in de regio.
 

Tjongerschans heeft  een spoedplein met geïntegreerde huisartsenpost!  We zijn trots op onze  prachtige spoedeisende afdeling voorzien van moderne apparatuur en  traumaruimtes. Met vier spoedeisende  KNMG-artsen is een groot deel van de 24 uurs-dekking gerealiseerd. Hiermee wordt onder andere vormgegeven aan het realiseren van een acuut diagnostisch centrum voor de regio.
 

De afdeling Spoedeisende Hulp groeit nog elk jaar in het bezoekersaantal voor alle specialismen.  Dit impliceert een hoge doorstroom en een wisselende werkdruk. Je werkt nauw samen met de SEH-artsen, collega ANIOS, medisch specialisten, verpleegkundigen, hotelservice-assistenten en secretaresses. Samen staan we sterk voor de spoedzorg op de SEH. 


Wij vragen

  • een enthousiaste, stressbestendige en professionele basisarts met BIG-registratie (of je behaalt deze binnenkort)
  • het meehelpen uitdragen van de kernwaarden van Tjongerschans: mensgericht, bevlogen en professioneel verantwoordelijk.


Wij bieden

  • een contract voor 36 uur per week voor de duur van 1 jaar
  • een sterke afdeling Acute As met korte lijnen en een constructieve manier van samenwerken
  • een veilig opleidingsklimaat door een positieve sfeer
  • inschaling in FWG 65 conform de CAO ziekenhuizen
  • overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO ziekenhuizen.
     

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erwin ten Hoeve, SEH-arts KNMG en Medisch coördinator Spoedeisende Hulp  0513 – 685 001 of met Sita van der Wal, Teamleider Spoedeisende Hulp 0513 – 685 483.

Solliciteren
Je kunt uitsluitend online solliciteren. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over de sollicitatieprocedure.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op een nader vast te stellen datum.


Sluitingsdatum: 10 februari 2019

Sollicitatieformulier

Voorbeeld: M.L. (Hoofdletter(s) met punt erachter)


Man
VrouwIk werk
Ik studeer
Overig

CV en motivatiebrief

Upload hier je CV en motivatiebrief. Dit kan in .doc, .docx en .pdf formaat. Sluit eerst je bestanden af, voordat je ze uploadt.Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden *

Velden met een * zijn verplicht