Applicatiespecialist HRM Beaufort

24 tot 36 uur voor onbepaalde tijd


Ziekenhuis Tjongerschans is een gastvrij ziekenhuis in Heerenveen met bewezen hoge kwaliteit van zorg. Tjongerschans staat in eerste instantie sterk in verbinding met de patiënt en zijn omgeving, maar daarnaast ook met zijn medewerkers en de maatschappij. We stellen als doel om waarde toe te voegen in termen van hogere mate van beleefde gezondheid en welzijn van de patiënten. Maar ook: een hogere mate van motivatie en tevredenheid in het werk. Het ziekenhuis – en daarmee iedere medewerker – voelt zich hiervoor verantwoordelijk. Samen met collega’s zet de medewerker de zorgvraag van de patiënt centraal. Dat betekent continu leren, verbeteren en blijven samenwerken. Samenwerken met collega’s, andere ziekenhuizen, huisartsen, ouderenzorg, thuiszorg, verloskundigen, kraamzorg, sportartsen, apothekers en gemeenten in de regio.

De afdeling HRM is een goed functionerende eenheid waar we prettig met elkaar samenwerken. We zijn volop in ontwikkeling en hebben de ambitie de dienstverlening en ondersteuning steeds verder te verbeteren en proactief bij te dragen aan de behoeften van management en medewerkers. Hiervoor gebruiken we een aantal applicaties, zoals het personeelsinformatiesysteem Beaufort en Youforce van RAET, een roostersysteem (SP-expert), een personeelsinformatieportaal (P-web) en een leermanagementsysteem. De personeels- en salarisadministratie is uitbesteed aan RAET BPO. Als schakel tussen RAET en onze eigen organisatie zoeken we een applicatiespecialist HRM.

Je bent inhoudelijk deskundige, projectleider en interne vraagbaak.
Je beantwoordt interne vragen, je initieert nieuwe voorstellen en doet verbetervoorstellen. Hierbij zorg je ervoor dat dit in een efficiënt werkproces wordt vertaald naar de diverse applicaties.
Tevens ben je aanspreekpunt voor RAET voor wat betreft de voortgang van verbetervoorstellen en doet een finale check op het op te leveren product op basis van een vooraf geaccordeerd vastgesteld document.
Verder neem je deel aan overleggen, zowel met RAET als intern. Je onderhoudt en beheert tevens alle andere (HR) systemen.

Wil en kun jij:

 • je schouders zetten onder- en je gedrevenheid toevoegen aan een HRM afdeling  die zich richt op het strategisch, tactisch en operationeel niveau van onze organisatie?
 • een bijdrage leveren aan verbeterprocessen en verbeterprojecten t.a.v. digitalisering en selfservice HRM?
 • een actieve bijdrage leveren aan de vertaling van HRM beleid naar ICT oplossingen en mede regie voeren over de verdere ontwikkeling van organisatie brede HRM applicaties?
 • HRM werkprocessen stroomlijnen?
 • daarbij in kansen denken zonder de realiteit uit het oog te verliezen?

Dan ben je van harte welkom in ons team!

Wij vragen

 • een HBO diploma richting bedrijfsinformatica of vergelijkbaar
 • relevante werk ervaring in een soortgelijke functie
 • kennis van het  personeel- en salarisinformatiesysteem Beaufort en daarmee samenhangende systemen, waaronder Youforce
 • kennis van projectmanagement en ervaring als projectleider in het werkgebied
 • een sterk analytisch vermogen
 • goede beheersing van de Nederlandse taal en klantgericht kunnen schrijven
 • het meehelpen uitdragen van de kernwaarden van Tjongerschans:  mensgericht, bevlogen en professioneel verantwoordelijk.


Wij bieden

 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week
 • salariëring afhankelijk van ervaring ingedeeld in FWG 50 conform CAO  ziekenhuizen
 • overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO  ziekenhuizen.
   


Interesse?
Je kunt uitsluitend online solliciteren. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over de sollicitatieprocedure.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Willy Menting, via emailadres w.menting@aag.nl of telefoonnummer 06-12927098, de gehele week aanwezig.
 

 


Sluitingsdatum: 16 januari 2019

Sollicitatieformulier

Voorbeeld: M.L. (Hoofdletter(s) met punt erachter)


Man
VrouwIk werk
Ik studeer
Overig

CV en motivatiebrief

Upload hier je CV en motivatiebrief. Dit kan in .doc, .docx en .pdf formaat. Sluit eerst je bestanden af, voordat je ze uploadt.Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden *

Velden met een * zijn verplicht