SEH arts KNMG

onbepaalde tijd, arbeidsduur in overleg


Ziekenhuis Tjongerschans is een gastvrij ziekenhuis in Heerenveen met bewezen hoge kwaliteit van zorg. Tjongerschans staat in eerste instantie sterk in verbinding met de patiënt en zijn omgeving. Maar daarnaast ook met zijn medewerkers en de maatschappij. We stellen als doel om waarde toe te voegen in termen van hogere mate van beleefde gezondheid en welzijn van de patiënten. Maar ook: een hogere mate van motivatie en tevredenheid in het werk. Het ziekenhuis – en daarmee iedere medewerker – voelt zich hiervoor verantwoordelijk. Samen met collega’s zet de medewerker de zorgvraag van de patiënt centraal. Dat betekent continu leren, verbeteren en blijven samenwerken. Samenwerken met collega’s, andere ziekenhuizen, huisartsen, ambulancedienst en andere stakeholders in de regio.


We hebben een gloednieuw  spoedplein met geïntegreerde huisartsenpost in gebruik genomen.  Dit is gepaard gegaan met de verbouw van de SEH en we hebben  nu een prachtige afdeling inclusief ‘state of art’ traumaruimte. Uiteindelijk zal een 24-uurs dekking met spoedeisende hulp artsen gerealiseerd worden. Hiermee wordt onder andere vorm gegeven aan het realiseren van een acuut diagnostisch centrum voor de regio.


Het medisch coördinatorschap van de SEH is de taak van één van de SEH artsen KNMG. Voor spoedechografie wordt gebruik gemaakt van onze eigen moderne echomachine (Philips Sparq). De CT-scan bevindt  zich op de SEH, waardoor binnen 15 minuten  trombolyse bij CVA-patiënten  gerealiseerd wordt.  Binnen de Acute As (SEH/IC/CCU) wordt intensief samengewerkt. De Regionale Visitatie Commissie van het AZNNN (Acute Zorg Netwerk Noord Nederland) heeft zich in februari 2015 over al deze ontwikkelingen  zeer positief uitgelaten.


Je werkt samen met collegae SEH artsen  KNMG en ANIOS SEH en huisartsen in opleiding. Samen  verzorgen we de spoedzorg op de SEH en in de kliniek (Spoed Interventie Team).


“Compassion for care” is onze leidraad; we hebben oprechte aandacht voor het welzijn en de balans van ons zelf en collega’s. We zorgen voor een veilig opleidingsklimaat door een positieve sfeer met korte lijnen met de specialisten, waardoor er vanuit een vruchtbare bodem potentie is om te groeien.  We benadrukken positieve ervaringen en nemen dat als uitgangspunt. Een voorbeeld hiervan is het “bjusterbaarlik formulier”  (vrij vertaald; het wonderbaarlijk formulier). Hiermee registreren we excellente zorg om zo te leren van elkaars kracht en zijn ervan overtuigd dat dit voelbaar is voor onze patiënten.


We zouden graag meerdere collega’s willen verwelkomen in ons team en staan ook zeker open voor een sollicitatie als groep, bijvoorbeeld vanuit je opleiding.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Samen met je collegae SEH artsen de vakgroep spoedeisende geneeskunde verder vorm geven
 •  Uitvoering en coördinatie van de spoedeisende patiëntenzorg op de SEH en de verpleegafdelingen
 • Medeverantwoordelijkheid om de acute zorg tot op het hoogste niveau te organiseren.


Wij vragen

 • Een enthousiaste, ondernemende spoedeisende hulp arts
 • Aandachtsgebieden zoals spoedechografie en PSA strekt tot aanbeveling
 • Iemand die in staat is om zichzelf te profileren als zelfstandig behandelaar op de SEH
 • Communicatieve kracht en respect in de omgang met anderen
 • Een leuk mens met gevoel voor humor.


Wij bieden

 • Een contract voor onbepaalde tijd
 • Inschaling conform de Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten
 • Een volwaardig staflidmaatschap
 • Een gevarieerde en uitdagende baan, met korte lijnen en alle ruimte om jezelf en het vak spoedeisende geneeskunde verder te ontwikkelen  (bijvoorbeeld ECHO, PSA, Critical Care, Regionaal Anesthesie, acute kindergeneeskunde, onderwijs en trainingen
 • Een sterke afdeling Acute As met een constructieve manier van samenwerken
 • Een enthousiast team met mensgerichte, bevlogen en professioneel verantwoordelijke medewerkers!
   


Informatie
Een functiebeschrijving kun je opvragen bij de afdeling HRM werving en selectie, telefoon 0513-685130 of via wervingenselectie@tjongerschans.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Remko Seinstra, manager Acute As, telefoon 0513-685581 of met Erwin ten Hoeve, SEH-arts KNMG en Medisch coördinator Spoedeisende Hulp  telefoon 0513-685000.

Solliciteren
Je kunt uitsluitend online solliciteren. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over de sollicitatieprocedure.
 


Sluitingsdatum: 01 februari 2019

Sollicitatieformulier

Voorbeeld: M.L. (Hoofdletter(s) met punt erachter)


Man
VrouwIk werk
Ik studeer
Overig

CV en motivatiebrief

Upload hier je CV en motivatiebrief. Dit kan in .doc, .docx en .pdf formaat. Sluit eerst je bestanden af, voordat je ze uploadt.Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden *

Velden met een * zijn verplicht