Centrum voor Vrouw, Moeder & Kind

 

 

Het gezin centraal

 

Als je een kind krijgt, dan is dit een heel bijzondere gebeurtenis voor het hele gezin. Moeder, kind en vader of partner horen bij elkaar. Ook als de baby intensieve zorg nodig heeft en in de couveuse ligt.

Om deze reden zijn de kraam- en de kinderafdeling in ons ziekenhuis één centrum. We streven er naar dat jullie bij elkaar blijven. Daarbij krijg je  de gespecialiseerde zorg die de moeder of het kind nodig heeft. Daarom heten we Centrum voor Vrouw, Moeder en Kind.

 

Wat valt er onder Centrum Vrouw, Moeder en Kind

 

Verloskunde en gynaecologie:

 

Niet alleen de zorg voor kersverse ouders en hun baby’s valt onder dit centrum. Het bevat veel meer. We zijn er ook voor stellen die zwangerschapswens hebben en daarvoor hulp zoeken.

Voor vrouwen met menstruatieproblemen, buikpijn, afwijkende uitstrijkjes, urineverlies, verzakkingen, kanker van baarmoeder of eierstokken. We zijn er ook voor zwangere vrouwen die intensieve controles nodig hebben. Samen met de verloskundigen uit onze regio zorgen wij dat de zorg dichtbij huis en in het ziekenhuis goed aansluit.

 

Kinder-jeugdafdeling:

 

De medische zorg van ons centrum is niet alleen voor baby’s, maar ook voor peuters en kleuters, voor kinderen en tieners. Wij ontvangen kinderen/ adolescenten in de leeftijd van 0 t/m 18 jaar.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.