Aanmelden nieuwe verwijzer of wijziging doorgeven

Wilt u zich aanmelden als nieuwe zorgverlener (verwijzer)? Stopt u met uw praktijk? Of is er sprake van een overname of verhuizing? Op deze pagina leest u wat u moet doen.

AGB-register Vektis

Wij wijzigen in ons systeem niet handmatig de gegevens van zorgverleners, om fouten te voorkomen. Wekelijks importeren wij voor onze artsentabel gegevens uit de landelijke Vektis-artsentabel. Dit betreft alleen huisartsen (geen waarnemers!). In onze instantietabel importeren wij huisartsenpraktijken en apotheken. Wanneer we de juiste gegevens hebben geïmporteerd, kunnen patiënten hun huisarts of apotheek op de aanmeldzuilen aanmerken en zal alles achter de schermen goed verlopen.

Om te voorkomen dat gegevens foutief staan of er toch nog ergens oude gegevens bewaard blijven en gebruikt worden, maken we u erop attent dat het belangrijk is om zelf uw gegevens aan te passen in het landelijke AGB-register van Vektis. Dit kan via https://www.vektis.nl/agb-register/agb-wijzigen

Stichting Gerrit en Zorgmail

Geeft u alstublieft wijzigingen ook door aan Stichting Gerrit en Zorgmail. Zij brengen automatisch de verschillende zorginstanties op de hoogte van wijzigingen. Op basis van deze berichtgeving wijzigen wij de gegevens in ons systeem, inclusief de zorgmail Edifact abonneenummers voor het digitaal versturen van medische correspondentie. In verband met AVG wetgeving verwerken wij deze wijzigingen ook niet handmatig.

Gaat u verhuizen? Of wordt uw praktijk overgenomen? Het is dus niet noodzakelijk om ons persoonlijk hiervan op de hoogte te stellen. Natuurlijk staat het u vrij om, indien u dit wenst, ons wel te berichten.  We horen dat dan graag via een mail aan fokje.nagelhout@tjongerschans.nl.