Vacatures UVV-bestuur

De Unie Van Vrijwilligers (UVV) in Heerenveen zoekt 2 nieuwe leden die het huidige bestuur komen versterken. Het betreft de functies van een algemeen bestuurslid en van een notulist.

 

Ons werk

Ruim 80 vrijwilligers zetten zich belangeloos in voor de patiënten van ziekenhuis Tjongerschans. Dankbaar en afwisselend werk, dat varieert van het helpen bij het digitaal aanmelden op de poli, tot het bezorgen van post op de verpleegafdelingen. Achter de schermen staat een betrokken bestuur dat het werk van deze UVV-vrijwilligers coördineert.

Als algemeen bestuurslid:

  • geef je vorm aan ons beleid door mee te denken over onze werkzaamheden
  • overleg je indien nodig met contactpersonen van de Tjongerschans
  • denk je mee in de ontwikkelingen van vraag en aanbod met betrekking tot de werkzaamheden van de vrijwilligers

 

Bovenstaande geldt ook voor de functie van notulist.

  • De notulist heeft daarnaast als eigen taken het vastleggen van de vergaderingen, het verspreiden van de notulen en het opstellen van de agenda.

 

Wij vergaderen in principe 1 keer per maand.

 

Wij vragen

Enthousiaste en betrokken mensen die zich als bestuurslid op vrijwillige basis willen inzetten voor de medemens. Vanuit het UVV-bestuur kun jij bijdragen aan een kwalitatieve en duurzame inzet van onze vrijwilligers. Voor beide functies is het handig dat je in ieder geval:

  • goed met een computer overweg kunt
  • in een team, maar ook zelfstandig kan werken
  • positief bent ingesteld

 

Heb je interesse in de functie van algemeen bestuurslid of in die van notulist? Stuur dan je reactie naar onze secretaris [secretarisuvv.heerenveen@gmail.com]. Doe dat wel voor 28 februari 2018.

 

Ook voor vragen over beide functies kun je mailen naar dit adres, of bellen met onze interim-voorzitter Jos Boelhouwer via 0513-541814.

Meer informatie over de UVV Heerenveen is te vinden op www.uvv-heerenveen.nl.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.