Stemt U ook? Tjongerschans werkt continu aan verbetering… …én maakt kans op de NIAZ-jaarprijs

Bouwstenen voor een verbetercultuur in Tjongerschans: anders kijken, anders denken en gewoon doen door verbeterteams op alle afdelingen.

Dit is de kernboodschap van het goede voorbeeld dat Tjongerschans heeft ingestuurd voor de NIAZ-jaarprijs. Tot en met 30 september 2017 kunt U stemmen op de inzending van Tjongerschans via: www.jaarprijs.niaz.nl. De tien inzendingen met de meeste stemmen worden genomineerd voor de NIAZ-jaarprijs. Stemt U ook?

 

https://jaarprijs.niaz.nl/cases/details?id=30

 

Leren, verbeteren en borgen ten behoeve van de pa­tiëntenzorg zijn uitgangspunten bij het handelen van iedereen die werkzaam is in Tjongerschans. Continu, omdat verbeteren en borgen van verbeteringen nooit ophoudt. Tjongerschans richt zich op het toevoegen van waarde aan de patiëntenzorg door het verbeteren van processen, het dragen van verantwoordelijkheden en eigenaarschap. Het betekent dat iedereen in Tjongerschans gericht is op samenwerken en het leggen van verbindin­gen.

 

Tjongerschans is van mening dat het succes van het Continu verbeteren gevierd mag worden. Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ) gaf bij de accreditatie, eind 2016, aan dat dit een voorbeeld is voor andere ziekenhuizen. Tjongerschans doet daarom mee aan de NIAZ-jaarprijs. Hiervoor is het nodig om genomineerd te worden door het publiek. Na de nominatie zal een vakjury bepalen wie er uiteindelijk met de jaarprijs vandoor gaat.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.