CliniClowns

De CliniClowns laten zieke kinderen lachen, ontspannen en genieten. Regelmatig komen de CliniClowns langs op de kinder- en jeugdafdeling van ons ziekenhuis. Ze halen gekke grappen uit en maken uw kind en de andere kinderen aan het lachen. Zo kunnen ze lekker plezier maken en even vergeten dat ze ziek zijn.

Goede contacten

De clowns kunnen hun werk doen dankzij de pedagogisch medewerkers en kinderverpleegkundigen. Zij begeleiden de kinderen en kennen hen goed. Voordat de clowns de afdeling op gaan om de kinderen te bezoeken, laten zij zich informeren over de conditie en stemming van het kind. Pas dan gaan de CliniClowns op pad om ieder kind weer even kind te laten zijn.

CliniClowns App

Als de CliniClowns niet in het ziekenhuis zijn is contact toch mogelijk. Met de CliniClowns App kunnen zieke kinderen direct contact hebben met de CliniClowns. Op hun mobiel of tablet, thuis of in het ziekenhuis. Zo kunnen ze videobellen met de clowns, interactieve liveshows en filmpjes bekijken en berichten sturen naar hun vrienden. Het online contact met de CliniClowns biedt kinderen een stukje ontspanning op momenten van stress, angst of tijdens het vele wachten. Zieke kinderen tot en met 18 jaar kunnen de app met een tijdelijk account 7 dagen uitproberen, daarna kun je vast lid worden.

Kijk voor meer informatie op www.cliniclowns.nl.