Bezoeker

Bij de orthopedisch chirurg

Veel patiënten worden vanaf de polikliniek gezien met orthopedische klachten. Zij worden doorverwezen door de huisarts maar ook door de fysiotherapeuten, bedrijfsartsen en sportartsen of door collega-specialisten. Na opnemen van de anamnese (ziektegeschiedenis) doen we een lichamelijk onderzoek en vaak een röntgenonderzoek. Meestal is hierna al een voorlopige diagnose mogelijk en kunnen we overleggen of aanvullend onderzoek zoals een botscan/CT-scan nodig is. Het vervolg bestaat meestal uit twee mogelijkheden. Of u ontvangt een eenmalig consult en een advies aan u en de specialist die u heeft verwezen. Of u gaat een vervolgtraject in waarbij het in de meeste gevallen tot een operatie komt.

 

Afdeling Dagbehandeling Orthopedie

 

Op deze afdeling verblijft u maximaal een dag voor ingrepen zoals een arthroscopie, carpaal tunnel syndroom of andere relatief kleine ingrepen.

 

Klinische afdeling Orthopedie

 

Voor de relatief grotere ingrepen zoals een heup- of knieprothese verblijft u op de afdeling orthopedie. De opnameduur varieert en is meestal afhankelijk van het moment waarop u zich weer in staat voelt naar huis te gaan.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.