Bezoeker

Afspraak- en spreekuurinformatie

Telefonisch spreekuur

 

Het telefonisch spreekuur vindt plaatsop dinsdagmiddag van 13.00 tot 13.30 uur.

De verpleegkundige is bereikbaar via het secretariaat van de polikliniek MDL onder

telefoonnummer 0513  685 454.

 

 

Verpleegkundig spreekuur

 

De ontwikkeling in de zorg voor Crohn en Colitis Ulcerosa patiënten heeft de laatste jaren niet stil gestaan. Mede daardoor kunnen we u nu meer zorg, voorlichting en begeleiding bieden dan een aantal jaren terug. U heeft van uw arts al enige informatie gekregen over uw ziektebeeld en de behandeling daarvan. De ervaring leert dat patiënten en hun familieleden vaak behoefte hebben aan meer informatie en begeleiding.

Daarom heeft ziekenhuis De Tjongerschans een verpleegkundig spreekuur MDL waarin aan uw behoefte om informatie en begeleiding kan worden voorzien. In dit spreekuur maakt u kennis met een van de MDL-verpleegkundigne, Diana Wiersma of Anna Hilda Sybrandi. Zij informeren u verder over de vele aspecten van de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa. Het verpleegkundig spreekuur is een aanvulling op de behandeling en gebeurt in nauwe samenwerking met de MDL-artsen.

 

 

Afspraak maken

 

Het verpleegkundig spreekuur vindt iedere dinsdag plaats van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 15.00 uur. U kunt een afspraak maken via het secretariaat van de polikliniek MDL,

telefoonnummer 0513 685 454.

Het verpleegkundig spreekuur vindt plaats op de polikliniek maag-, darm- en leverziekten van ziekenhuis De Tjongerschans. U kunt zich melden bij de balie van de polikliniek MDL.

Kunt u onverwacht niet komen op een gemaakte afspraak, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk doorgeven?

Ook kunt u zelf vragen, klachten of problemen mailen naar:

mdlverpleegkundige@tjongerschans.nl

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.