Bezoeker

Algemeen

De mammapoli van ziekenhuis Tjongerschans is gespecialiseerd in het onderzoeken van borstafwijkingen. U bent doorverwezen naar de mammapoli om meer duidelijkheid te krijgen over de afwijking in uw borst.

Deze website is mede bedoeld om u informatie te geven over de verschillende onderzoeken die gedaan worden. De informatie kunt u vinden onder het kopje behandeling in de Tjongerschans en door links in de menubalk onderzoek en radiologisch onderzoek aan te klikken.

 

U kunt het hele traject bekijken of alleen de onderdelen die op u van toepassing zijn. Het zoeken naar medische informatie op internet kan soms meer vragen oproepen dan antwoorden. De informatie die u op deze website vindt is goedgekeurd door het team van artsen en verpleegkundigen die u gaan behandelen in ziekenhuis Tjongerschans.

Mocht uit de onderzoeken blijken dat bij u borstkanker is geconstateerd, dan komt u voor belangrijke keuzes te staan. Goede informatie en vertrouwen zijn uitermate belangrijk bij het maken van deze keuzes.

 

Wij als team van artsen en verpleegkundigen van ziekenhuis Tjongerschans vinden het belangrijk patiënten goed te informeren. Daarom is deze website ontwikkeld. Naast achtergrondinformatie over borstkanker vindt u ook diverse filmclips  ? met leden van het behandelteam.  Wij hopen u op deze manier ook thuis in staat te stellen informatie op te halen naast de uitgebreide voorlichting die we tijdens de behandeling aan u zullen geven.

 

Schroom niet om al uw vragen die u heeft aan ons te stellen, wij zijn ervoor om u te helpen.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.