Bezoeker

Inschrijven

Vanaf 1 februari 2017 meldt u zich voor een poliklinische afspraak aan bij één van onze aanmeldzuilen. Deze zuilen staan in de centrale hal van het ziekenhuis.  Naast de mogelijkheid om u aan te melden krijgt u ook de meest actuele informatie over uw NAW-gegevens, e-mail, mobiel telefoonnummer, huisarts en apotheek. Indien nodig, kunt u hier uw gegevens ook wijzigen.

 

De aanmeldzuilen hebben een groot beeldscherm. Hierop wordt het verloop van aanmelden stapsgewijs uitgelegd.  Voor het aanmelden bij een aanmeldzuil, gebruikt u een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijspas of identiteitskaart). Zonder geldig legitimatiebewijs kan u zich niet aanmelden.

 

Komt u voor een afspraak van uw kind? Dan moet het legitimatiebewijs van uw kind worden gescand. De identificatieplicht in de zorg stelt dat kinderen vanaf nul jaar zich moeten kunnen identificeren in een ziekenhuis. Dat wijkt dus af van de ‘algemene’ identificatieplicht, waar de leeftijdsgrens op 14 jaar ligt. Daarom moet uw zoon of dochter ook een geldig identiteitsbewijs meenemen naar het ziekenhuis. Meer informatie over deze identificatieplicht in de zorg vindt u op de website van de Rijksoverheid: www.rijksoverheid.nl.

 

Lukt het u niet om op tijd voor de afspraak een legitimatiebewijs voor uw kind te regelen, dan kan de medewerker van de balie in de centrale hal de afspraak eenmalig handmatig bevestigen in het systeem. Daarna wordt u doorverwezen naar de juiste polikliniek. Gezien de identificatieplicht die er in de zorg geldt en waar Tjongerschans zich aan moet houden, moet u voor een eventueel volgend bezoek wel een geldig legitimatiebewijs van uw kind kunnen overleggen.

 

Let op: deze aanmeldzuilen vindt u alleen op de hoofdlocatie van Ziekenhuis Tjongerschans, Thialfweg 44.

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.