Bezoeker

Telefoon, radio, televisie en internet

 

 

 

 

Tijdens uw verblijf in de Tjongerschans kunt u met de bedterminal eenvoudig gebruik maken van telefoon, TV, radio en internet. U kunt met de terminal gratis luisteren naar de radio. Daarnaast bevat de terminal bedientoetsen voor het verpleegomroepsysteem en de bedleesverlichting.

 

Telefoon bij uw bed

 

Wanneer u wordt opgenomen in ons ziekenhuis kunt u bij de receptie het huren van uw telefoon en televisie regelen. U krijgt een telefoonnummer toegewezen waarop u kunt worden gebeld. Bij ontslag wordt uw huurovereenkomst automatisch beëindigd. U hoeft hiervoor niet langs de receptie te komen.
Tussen 22.00 en 07.00 uur mag er niet worden gebeld in verband met de nachtrust op de afdeling. 

 

Mobiel bellen

 

Op de verpleegafdelingen en het OK-complex is mobiel telefoneren niet toegestaan. Dit kan storingen veroorzaken aan de medische apparatuur. In de centrale hal van het ziekenhuis mag u wel mobiel bellen. 

 

Radio en TV

 

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos luisteren naar de radio. Deze voorziening is al bij ieder bed aanwezig. Voor televisie kijken vragen we een vergoeding. De huur regelt u bij de receptie. Voor het geluid van radio en TV maakt u gebruik van de koptelefoon die u op de afdeling ontvangt.

 

Internet en e-mail

 

Aan het bed kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet en e-mail.

 

In de centrale hal heeft de Tjongerschans twee internetplekken gecreëerd. Deze bevindt zich tussen de apotheek en het afspraken-/inschrijfburo. Het gebruik is kosteloos en bestemd voor bezoekers en patiënten.

 

Huren na opname

 

Als u bij het moment van opname geen telefoonfaciliteiten heeft aangevraagd en u wilt hiervan in een later stadium gebruik maken, dan kunt u vanuit het bed ‘9’ bellen en het alsnog regelen. De receptie is hiervoor bereikbaar tussen 07.30 – 23.30 uur. Voor een telefoonaansluiting is uw banknummer nodig.

 

Huurkosten

 

Betalingsgemak

Voor het betalen van uw huurkosten voor telefoon, televisie of internet ondertekent u bij onze receptie een eenmalige machtiging. U krijgt een kopie van de machtiging, het origineel gaat naar Ascom, de leverancier van de aansluitingen. Ascom schrijft vervolgens de door u gemaakte kosten van uw bankrekening af.

 

Aansluitkosten

De aansluitkosten bedragen voor iedere dienst eenmalig € 1,35. De verhuur wordt per kalenderdag in rekening gebracht, waarbij elke dag begint om 10.00 uur en eindigt om 22.00 uur.

 

Telefoon
Voor telefoongebruik brengen we dagelijks € 2,05 in rekening. De duur van uw telefoongesprekken wordt in tikken uitgedrukt. Per tik betaalt u € 0,16.

 

Televisie
Voor gebruik van televisie betaalt u dagelijks € 4,05.

 

Internet

Voor internet betaalt u per dag € 2,15.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.