Bezoeker

Maaltijden

 

In Ziekenhuis De Tjongerschans serveren we gevarieerde maaltijden. Voor het ontbijt en de lunch is keuze uit verschillende broodbeleg en de warme maaltijd stelt u, met behulp van een formulier zelf samen. Tijdens feestdagen, jubilea en verjaardagen bieden we iets extra’s.

 

Ontbijt en lunch

 

Rond 8.00 uur brengen we het ontbijt en rond 12.00 uur de lunch. Deze worden geserveerd vanuit de broodbuffetwagen. Patiënten kunnen kiezen uit:

  • 7 broodsoorten/broodvervangers;
  • 4 soorten kaasbeleg;
  • 5 soorten vleesbeleg;
  • 7 soorten zoetbeleg;
  • 3 botersoorten;
  • 3 pappen;
  • 4 diversen.

 

Warme Maaltijd

 

Individuele Keuze Menu (IKM) formulier

Elke dag tussen 17.00 en 18.00 uur serveren we de warme maaltijd. Als patiënt maakt u zelf de keuze wat u de volgende dag eet. Dit doet u door, samen met de voedingsassistente, het Individuele Keuze Menu (IKM) formulier in te vullen. Hierop staan de gerechten van het menu voor de volgende dag.

Het is niet altijd mogelijk dat de eerste maaltijd na uw opname een keuzemaaltijd is. In dat geval krijgt u het standaard (dag)menu.

 

Feestdagen

 

Op officiële feestdagen trakteren we alle patiënten op gebak en op een feestelijk menu.

Officiële feestdagen zijn: nieuwjaarsdag, eerste en tweede paasdag, Bevrijdingsdag, Dag van de verpleging, Hemelvaartsdag, eerste en tweede pinksterdag en eerste en tweede kerstdag.

 

Wanneer u jarig bent of bij een 25- of 50-jarig huwelijk, kan u bij de voedingsassistente kiezen van een speciale menukaart. Daarbij krijgt u een kleine attentie.

 

Voor het kerstdiner mogen patiënten één gast uitnodigen. We vragen hiervoor een tegemoetkoming van € 10,-. U kunt dit bedrag betalen bij de receptie in de centrale hal.

 

 

 

 

Bekijk ook het gemaakte filmpje op youtube door op play te klikken.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.