Patiëntenportaal Mijntjongerschans

Als patiënt van Tjongerschans heeft u toegang tot het patiëntenportaal Mijntjongerschans. Mijntjongerschans is een beveiligde omgeving waarop alleen u toegang heeft. U heeft hier inzage in uw medisch dossier. Bijvoorbeeld:

 

  • Uw (geplande) afspraken
  • Uw uitslagen
  • De brieven die uw specialist naar uw huisarts stuurt

 

Nieuw: zelf een vraag stellen via e-consult

Bent u patiënt op de polikliniek Cardiologie, Chirurgie, Dermatologie, Gynaecologie, Interne Geneeskunde, Kaakchirurgie, Longgeneeskunde, MDL, Orthopedie, Pijngeneeskunde of Neurologie? Dan is het mogelijk om via Mijntjongerschans een vraag te stellen aan uw arts of behandelteam. Deze mogelijkheid wordt de komende tijd uitgebreid voor alle poliklinieken.

 

Bent u ouder/voogd of mentor/curator? Regel een machtiging

Het is mogelijk om als ouder of voogd toegang te krijgen tot de medische gegevens van uw kind op Mijntjongerschans. U regelt dit met een machtiging die wordt goedgekeurd door de behandelend arts. Ook kunt u al mentor of curator een machtiging regelen voor degene die u vertegenwoordigt.


> Hoe regelt u een machtiging?

 

Inloggen

Om toegang te krijgen tot uw medische gegevens logt u in met uw DigiD met sms verificatie of met de DigiD app. In dit informatieboekje geven we u stap voor stap uitleg over het inloggen met DigiD. Wilt u alleen een afspraak maken? Dan kunt u ook inloggen met het afspraaknummer dat u van uw huisarts of verloskundige heeft ontvangen. Heeft u hulp nodig bij het inloggen? Van maandag tot en met vrijdag helpt de gastvrouw van het Digitaal Zorgplein (in de centrale hal van Tjongerschans) u graag.

 

> Inloggen op Mijntjongerschans

Contact
Ziekenhuis Tjongerschans Thialfweg 44
8441 PW Heerenveen
0513 - 685 685
Polikliniek Lemmer Van Rijgersmapark 1
8531 JA Lemmer
0514 - 568 200
Orthoradius, locatie Sportstad Abe Lenstraboulevard 23B
8448 JA Heerenveen
0513 - 685 335
Polikliniek Steenwijk Mr. Zigher ter Steghestraat 9
8331 KG Steenwijk
0513 - 685 245
De Werf Sluisdijk 30
8501 BZ Joure
0513 - 685 685