Nieuws

Tjongerschans sluit met alle zorgverzekeraars een overeenkomst

21 december 2023

Tjongerschans heeft met alle zorgverzekeraars een contract gesloten voor 2024. Daarmee is voor iedereen duidelijkheid over de gecontracteerde zorg voor het nieuwe jaar.

Wat betekent dit?
Ieder jaar sluiten zorgverzekeraars en ziekenhuizen contracten met elkaar af. Voor patiënten is het belangrijk om te weten of Tjongerschans een contract heeft met de zorgverzekeraar van hun keuze. Patiënten weten dan zeker of ze kunnen rekenen op vergoeding van de zorg die Tjongerschans verleent. Contractmanager Zorgverkoop Charlotte Luijckx van Tjongerschans is tevreden: “Het is fijn dat patiënten nu duidelijkheid hebben over de vergoeding van zorg door hun zorgverzekeraar. Tjongerschans heeft met alle zorgverzekeraars een akkoord bereikt en dat betekent dat de zorg die we verlenen aan onze patiënten wordt vergoed.”

Vragen? Neem contact op met je zorgverzekeraar
Als je een budgetpolis hebt wordt niet overal alle zorg vergoed. Zo is Tjongerschans door Eucare - Caresq niet gecontracteerd voor haar natura polis. In de polisvoorwaarden van ieders zorgverzekering staat welke behandelingen worden vergoed en hoe hoog deze vergoeding is. Heb je als patiënt vragen over de vergoeding van jouw behandeling, neem dan contact op met jouw zorgverzekeraar.

Overzicht gecontracteerde zorgverzekeraars
In het dit overzicht staan alle zorgverzekeraars en polissen waarmee Tjongerschans voor 2024 een contract heeft afgesloten. Als je er niet helemaal uitkomt of twijfelt, neem dan altijd contact op met jouw zorgverzekeraar.