Succesvolle Fiets naar je Werk Dag 2022

Succesvolle Fiets naar je Werk Dag 2022

Donderdag 19 mei stond in het teken van de Fiets naar je Werk Dag. Landelijk is het de 16e keer dat het evenement plaatsvindt. Ook dit jaar heeft Tjongerschans deelgenomen aan dit gezonde initiatief. In samenwerking met Accell en 2wielercentrum Heerenveen zijn de fietsende medewerkers verrast.

Zorgverleners lopen voor oncologische zorg

Zorgverleners lopen voor oncologische zorg

Op zondag 22 mei 2022 organiseert het Oncologisch Netwerk Friesland (ONF) de eerste ONF Zorg voor kanker Sponsorloop. Zorgmedewerkers gaan in een estafetteloop langs alle Friese instellingen waar zorg aan kankerpatiënten wordt verleend. 

5 mei zondagsdienst

5 mei zondagsdienst

Tijdens Bevrijdingsdag op donderdag 5 mei draaien wij een zondagsdienst. Onze poliklinieken zijn op deze dag telefonisch niet bereikbaar. 

Hoog(s)te punt nieuwbouw CSA

Hoog(s)te punt nieuwbouw CSA

Afgelopen vrijdag 13 mei vierden we het hoog(s)te punt van de nieuwbouw voor de centrale sterilisatieafdeling (CSA) van Tjongerschans. Het complete bouwteam was uitgenodigd, waar de volgende partijen in samenwerken: Unica, Bustra, vMeZ, Deerns en Steelco. Iedereen kon zijn naam op een plaat zetten. Deze plaat wordt in de bouw verwerkt.

 

De nieuwbouw CSA wordt gerealiseerd op het dak boven de KNO-afdeling van het ziekenhuis. Ook worden de huidige kleedkamers van de OK gesloopt en samengevoegd bij de nieuwe CSA. Met de viering van het hoog(s)te punt ligt de nieuwbouw op schema. In het nieuwe jaar verhuist de CSA naar de nieuwe locatie binnen Tjongerschans.