Informatieavonden over MS

De patiëntenvereniging MSVN organiseert in samenwerking met de verpleegkundig consulenten MS van de Friese ziekenhuizen een nieuwe serie informatieavonden over het ziektebeeld MS.

Programma
De informatieavonden zijn speciaal bedoeld voor mensen die nog maar kort de diagnose MS hebben (maximaal 3 jaar). Het betreft een serie van vijf avonden in 2019 waarin de volgende onderwerpen aan bod komen:

 

28 februari Algemene informatie en kennismaking, MS verpleegkundige
7 maart Informatie over MS, de heer Sinnige, neuroloog       
28 maart MS en revalidatie, de heer Balk, revalidatiearts
11 april MS  en het verwerkingsproces, de heer R. Koffijberg, neuropsycholoog
25 april MS en de maatschappij en afsluiting, mevrouw E. Elzinga, maatschappelijk werk 

De informatieavonden worden gehouden in het Medisch Centrum Leeuwarden van 19.30 uur tot 21.30 uur. Ook een partner of familielid is van harte welkom. Het deelnemen aan de informatieavonden is gratis.

Aanmelden
U moet zich wel van te voren opgeven en er wordt verwacht dat u alle 5 avonden aanwezig bent. U hoeft geen lid te zijn of te worden van de MSVN en er wordt zorgvuldig omgegaan met uw adresgegevens. Aanmelden kan door een mail te sturen naar friesland@msvereniging.nl of telefonisch 06 – 12 33 94 01.

Vragen?
Voor informatie kunt u terecht bij Margreet Snijder van de MSVN, telefoonnummer 06-12 33 94 01  of bij uw eigen MS verpleegkundige in Tjongerschans Petra Scherstra of Frederika de Haas.