Contracten zorgverzekeraars in 2024

15 december 2023

Ieder jaar sluiten zorgverzekeraars en ziekenhuizen contracten met elkaar af. Voor u als patiënt is het belangrijk om te weten of Tjongerschans een contract heeft met de zorgverzekeraar van uw keuze. Dan weet u zeker of u kunt rekenen op - na verrekening van uw eigen risico - een volledige vergoeding van de zorg die wij u verlenen.

Kies uw zorgverzekering met zorg
Als u voor een consult, onderzoek of behandeling naar het ziekenhuis komt, dan worden er kosten gemaakt door het ziekenhuis. Deze kosten moeten betaald worden. Meestal doet uw zorgverzekeraar dit. Maar, in sommige gevallen moet u ook zelf een deel van de kosten betalen.

Status van de actuele onderhandelingen
Op onze website vindt u de status van de actuele onderhandelingen per zorgverzekeraar. Groen betekent dat we een contract hebben voor 2024. Oranje geeft aan dat we in gesprek zijn over een contract voor 2024. Rood betekent dat we met deze zorgverzekeraar geen contract hebben gesloten voor 2024.

> Hier vindt u het actuele overzicht

Heeft u vragen over wat het voor u betekent wanneer wij nog in onderhandeling zijn of geen afspraken hebben kunnen maken met uw zorgverzekeraar? Neem dan altijd contact op met uw eigen zorgverzekeraar.