Tjongerschans winnaar Veiligvoedsel.nl Award voor beste ziekenhuis

30 mei 2022

Ziekenhuis Tjongerschans heeft onlangs de Veiligvoedsel.nl Award voor beste ziekenhuis binnengesleept. Dit is de vijfde keer dat het ziekenhuis de Award in ontvangst mocht nemen. In 2014, 2015, 2016 en 2020 ging de Award ook naar Heerenveen.

“Naast het feit dat eten in het ziekenhuis lekker moet zijn, vinden wij het enorm belangrijk dat we voldoen aan alle wet- en regelgeving rondom voeding. We werken daarom al jaren samen met Veiligvoedsel.nl. Zij toetsen ons, maar denken ook met ons mee over hoe we ervoor zorgen dat de veiligheid en kwaliteit van onze voeding wordt gewaarborgd.” Aldus Angeline van den Berg, hoofd Hotelservices in Tjongerschans.

Onlangs zijn de keuken en het (personeels)restaurant van het ziekenhuis flink verbouwd. Angeline: “Onze keuken voldoet nu weer aan de nieuwste eisen op het gebied van kwaliteit en hygiëne en het restaurant heeft een moderne uitstraling gekregen. Daarnaast zijn we begonnen met het verduurzamen van ons assortiment en scheiden we het afval. Zo zorgen we samen goed voor mens en milieu!”