Officiële opening personeelsrestaurant Tjongerplaza

25 mei 2022

Na een grote verbouwing is op woensdag 18 mei personeelsrestaurant Tjongerplaza officieel geopend. Het restaurant is sinds 11 april alweer in gebruik voor medewerkers. Tijdens de officiële opening waren de betrokken externe partijen aanwezig en het personeel van Keuken & Restaurant. Na een kort openingswoord heeft voormalig teamleider Auke Hof met het doorknippen van een lint het restaurant officieel geopend.

Eind 2021 werd gestart met de verbouwing van de keuken en het restaurant. Beide waren verouderd, een verbouwing was dus noodzakelijk. Voor medewerkers was het gedurende de verbouwing nog steeds mogelijk om eten af te halen via het tijdelijke buffet.

Bij de verbouwing zijn het restaurant, de afwaskeuken en de voorbereidingsruimte onder handen genomen. Vanaf 11 april is het vernieuwde restaurant Tjongerplaza geopend. Het restaurant is verduurzaamd, voedselveiliger gemaakt en heeft een nieuwe frisse uitstraling gekregen. Het restaurant is hiermee voor minimaal 15 jaar toekomstbestendig gemaakt.

Op donderdag 19 mei zijn de medewerkers middels een lekkernij bedankt voor hun geduld tijdens de verbouwing. Het Facilitair Bedrijf van Tjongerschans is erg blij met het resultaat van de verbouwing.

Tjongerplaza is vanaf 1 juni ook weer geopend voor bezoekers en patiënten. Naast het restaurant zijn bezoekers en patiënten ook van harte welkom bij Brasserie Z!N, die in de centrale hal is gestationeerd.