Even voorstellen...

Sinds 1 juli werkt Stefan Govers als Radioloog in ons ziekenhuis. Stefan (40) is net klaar met zijn opleiding tot Radioloog. Hij heeft daarvoor een aantal andere opleidingen gedaan. “Ik ben gestart met de opleiding tot fysiotherapeut, ik ben daarna aan de slag gegaan in Amsterdam en in Oostenrijk. Daar heb ik ook als skileraar gewerkt.”

Na een aantal jaren gewerkt te hebben als fysiotherapeut is Stefan gestart met de opleiding tot röntgenlaborant om vervolgens Geneeskunde te gaan doen. Daarna is hij vrij snel begonnen met de opleiding tot radioloog in Rotterdam. “Het laatste deel van mijn opleiding heb ik in het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam gedaan. In Tjongerschans zochten ze een radioloog gespecialiseerd in prostaatradiologie. Hier heb ik me ik tijdens de laatste maanden van mijn studie ook in gespecialiseerd.”

“Naast de prostaatradiologie ben ik gespecialiseerd in mammaradiologie en musculoskeletale radiologie. Dat laatste komt voort uit mijn verleden als topsporter (skiën) en fysiotherapeut. Het lijkt me dan ook mooi om te verkennen of we hier in Tjongerschans meer met de sportartsen samen kunnen gaan doen.”

Stefan woont met zijn vrouw en zoon Wytse in Heerhugowaard. “Mijn vrouw komt oorspronkelijk uit Friesland en het is onze wens om hier te gaan wonen. Dat is één van de redenen dat ik voor Tjongerschans heb gekozen. Daarnaast is Tjongerschans een gemoedelijk ziekenhuis en heb je hier echt het familiegevoel. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking”