Nieuws van IFZ

IFZ en Medline tekenen voor een waardevol partnerschap

IFZ en Medline tekenen voor een waardevol partnerschap

IFZ is sinds 2001 klant bij Medline. De samenwerking heeft zich in de laatste jaren zodanig ontwikkelt dat beide partijen een trouwe partner in de zorg van elkaar zijn geworden. Leverbetrouwbaarheid, service, kostenreductie en het verbeteren van zorgprocessen en –uitkomsten voor patiënten zijn voor IFZ en Medline belangrijke speerpunten.

IFZ gaat partnership aan met Mediq

IFZ gaat partnership aan met Mediq

Inkoopsamenwerking Friese Ziekenhuizen (IFZ) heeft een meerjarige partnershipovereenkomst afgesloten met zorgbedrijf Mediq. Deze is gericht op transparantie in het inkoopproces, optimaal voorraadbeheer en grip op leverbetrouwbaarheid. De bij IFZ aangesloten ziekenhuizen en zorginstellingen kunnen hierdoor geld besparen. Tevens zorgt de samenwerking voor het verbeteren van zorgprocessen en -uitkomsten voor de patiënt.

Samenwerking IFZ en NNRD

Samenwerking IFZ en NNRD

IFZ en NNRD hebben een contract afgesloten voor afvalverwerking. Naast de vier Friese ziekenhuizen zijn hierbij ook veel regionale care-instellingen aangesloten.

Samenwerking IFZ en Van Hoeckel

Samenwerking IFZ en Van Hoeckel

Onlangs is de samenwerking tussen IFZ en Van Hoeckel meerjarig verlengd. Naast de vier Friese ziekenhuizen zijn hierbij ook veel regionale care-instellingen aangesloten. Met deze samenwerking gaan partijen een strategische samenwerking aan met een zeer belangrijk deel van alle care- en cure instellingen in de hele provincie Friesland.

IFZ bestaat 35 jaar!

IFZ bestaat 35 jaar!

Op 1 oktober 2019 bestaat Inkoopsamenwerking Friese Ziekenhuizen 35 jaar. De komende jaren gaan er heel anders uitzien voor de vier samenwerkende ziekenhuizen.