Bezoeker
U bevindt zich hier:

Polikliniek Steenwijk

                      

 

Ziekenhuis Tjongerschans is al meer dan 100 jaar actief in de regio Heerenveen. De gynaecologen houden verloskundige en gynaecologische spreekuren in Steenwijk in het gebouw van Zorggroep Oude en Nieuwe Land.

 

Veel inwoners uit Steenwijkerland komen voor verloskundige en/of gynaecologische zorg en een bevalling (op verwijzing van de verloskundige en/of huisarts) naar Ziekenhuis Tjongerschans. Op onze locatie in Steenwijk kunt u terecht voor poliklinische consulten bij de gynaecoloog. Onze gynaecologen houden er wekelijks een spreekuur. De gynaecologen werken nauw samen met huisartsen en/of de verloskundigen van de Verloskundigen Praktijk Steenwijk. Op onze locatie in Steenwijk beschikken we over volwaardige spreekkamers en state-of-the-art apparatuur. Ook is er, op indicatie van de medisch specialist, de mogelijkheid tot bloed- en urineafname.

 

Centrum voor Vrouw, Moeder & Kind

Ziekenhuis Tjongerschans beschikt in Heerenveen over een goed geoutilleerd Centrum voor Vrouw, Moeder & Kind. De verloskundigen van Verloskundigen Praktijk Steenwijk werken er nauw samen met gynaecologen en verloskundigen uit het ziekenhuis om u goed te begeleiden. Mocht u met uw verloskundige kiezen voor een bevalling in het ziekenhuis, dan kunt u in onze kliniek in Heerenveen terecht. Wij werken vanuit de ‘family centered care’ filosofie: het gezin en de familie van moeder en kind staat centraal. Wij beschikken over recent vernieuwde verloskamers en kraamsuites waarin u na uw bevalling met uw partner wat langer kunt verblijven.

  

Fries?

Wij mogen al veel inwoners uit Steenwijkerland als patiënt in ons ziekenhuis  

verwelkomen. De feedback van patiënten is goed: zij evalueren onze zorg als goed, vriendelijk en efficiënt. Ook weten zij onze ‘Friese nuchterheid’ te waarderen, die wij overigens ook in de Nederlandse taal uitstekend weten uit te dragen.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.