Bezoeker

Afspraak- en spreekuurinformatie

 

Een verwijzing van de huisarts voor een sportmedisch onderzoek of keuring is niet nodig. Wel kan uw huisarts u helpen met het bepalen of vaststellen van een probleem of de vraagstelling aan de sportarts. Indien u bij een medisch specialist in behandeling bent, overlegt u dan eerst met uw behandelaar voordat u een afspraak bij ons maakt.

 

Voor een eerste consult bij de sportarts (op doorverwijzing van uw huisarts) wordt u gezien door een sportarts van Sportgeneeskunde Friesland, locatie Sportstad Heerenveen. Belt u daarvoor met 0513 – 627 175 of mail met info@sportgeneeskundefriesland.nl

Het afsprakenbureau is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 17. 00 uur. Indien u een specifiek sportmedisch onderzoek wenst, geeft u dit dan ook aan in het telefoongesprek.

 

Bent u door een medisch specialist doorverwezen met een inspanningsgebonden probleem in relatie met uw (chronische) aandoening? Dan maakt u direct een afspraak bij de sportarts van Tjongerschans bij het SportMedisch Expertisecentrum. Telefoonnummer 0513 685 736, bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt ons ook mailen. Stuur een e-mail naar info@sportmedischexpertisecentrum.nl voorzien van uw naam, geboortedatum, contactgegevens en de vraagstelling betreffende het consult. U wordt teruggebeld of ontvangt een e-mail retour.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.