Wij zijn er voor jou

 

Als je in een ziekenhuis komt, dan ben je afhankelijk van anderen: verpleegkundigen, verloskundigen en artsen. Misschien heb je een eenvoudige vraag of een jaarlijkse controle en ken je je arts al. Misschien heb je er lang over gedaan om de stap te nemen om naar het ziekenhuis te gaan. Mogelijk zie je op tegen het onderzoek. Je kan je zorgen maken over je gezondheid of over de toekomst van jezelf of van je kind. Je kan ernstige klachten hebben die naar zijn voor je dagelijks leven en je gezin. Je kan ziek zijn en opgenomen worden. Iedereen komt in een kwetsbare positie. Voor de één geldt dit meer en voor de ander wat minder.

 

Centrum voor vrouw, moeder en kind

Wij zijn verpleegkundige, verloskundige, gynaecoloog of kinderarts geworden, omdat wij je graag helpen. Wij hebben begrip voor je situatie. Juist het kwetsbare en het bijzondere rondom vruchtbaarheid, zwangerschap, bevalling en kinderen spreekt ons aan. Wij krijgen veel positieve reacties terug en zo houden wij plezier en passie in ons werk.

 

Medische deskundigheid en samenwerking

Maar ook de technische kant spreekt ons aan. We organiseren bijvoorbeeld teamtrainingen voor acute verloskunde. We zijn actief in nascholingen. Zo blijven we up to date en kunnen we nieuwe kennis gebruiken om zorg te verbeteren.

Wij zetten onze deskundigheid in om jou te helpen bij je beslissingen. Wij werken volgens het begrip “samen beslissen” ook wel “shared decision making” genoemd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.