Dermatologie

De afdeling Dermatologie richt zich op de behandeling van huidaandoeningen, flebologie (onder meer spataderen, open been en oedeem) en seksueel overdraagbare aandoeningen. Voor problemen met haren, nagels of slijmvliezen bent u op deze afdeling ook op de juiste plek. U kunt u laten onderzoeken en behandelen voor verschillende huidziekten. Denk bijvoorbeeld aan allergie, eczeem, moedervlekken en psoriasis. Behandelingen van huidziekten gebeuren meestal poliklinisch. Operatieve ingrepen vinden plaats op de behandelafdeling van Tjongerschans.

Afdeling Lichttherapie
Op de afdeling Lichttherapie worden mensen met huidziekten tweemaal per week behandeld. Wanneer u diabetes hebt, kunt u de multidisciplinaire diabetische voetenpoli bezoeken op de eerste woensdag in de maand. Daar zijn meerdere specialisten bij aanwezig.

Kousenspreekuur
U kunt onze dermatoloog tijdens het kousenspreekuur raadplegen over het aanmeten van therapeutische kousen. We werken samen met huidtherapeute Nancy van As van Huidtherapie van As. Tijdens het kousenspreekuur is zij aanwezig voor het aanmeten van therapeutische kousen. 

 

Asselman A.H.,

Asselman, Carmen - Dermatoloog
Functie
Dermatoloog
BIG-inschrijfnummer
19042865201