Telefoon, radio, tv en internet

Tijdens uw verblijf in Tjongerschans kunt u gratis gebruikmaken van internet, radio en tv. Deze voorzieningen zijn al bij ieder bed aanwezig. Op de afdeling krijgt u een koptelefoon voor het luisteren naar tv en radio.

iPad aan bed

Op bijna alle verpleegafdelingen hangt bij ieder bed een iPad. Op deze tablets staan veel applicaties die zorgen voor ontspanning en entertainment. Zo kunt u op de iPad onder andere televisie kijken, spelletjes spelen, kranten en tijdschriften lezen en met uw eigen account inloggen op streamingsdiensten als Netflix. Daarnaast kunt u de warme maaltijden via de iPad bestellen. Op de kinder- en jeugdafdeling zijn geen iPads, kinderen mogen hun eigen tablet meenemen.

De iPads hangen in een veilige houder die meteen dienstdoet als oplader. Met dank aan een speciale techniek kunnen de iPads niet ongemerkt het ziekenhuis verlaten. Belandt een iPad buiten het ziekenhuis, dan wordt hij meteen onbruikbaar gemaakt. De tablets worden na vertrek van de patiënt altijd gereinigd en uitgelogd.

Eigen apparatuur

Op uw eigen smartphone, tablet of laptop kunt u gratis gebruikmaken van onze Wifi. Wilt u telefoneren, dan kan dat met uw eigen mobiele telefoon. In het OK-complex is het niet toegestaan om mobiel te bellen, omdat dit de medische apparatuur kan verstoren.