Anesthesiemedewerker

 

 

Je wordt gewekt door het gekwetter van een aantal ruziënde watervogels in de vaart langs je huis. Het ochtendlicht van de nieuwe dag valt op je gezicht. Na een frisse douche pak je de fiets om naar je werk te gaan. Je fietst langs landerijen waar koeien staan te grazen. Langs basisscholen met hanteerbare klassen. Langs kikkerslootjes waar reigers staan te turen. Langs Thialf en het Abe Lenstra stadion. . Terwijl je fietst, denk je terug aan vroeger. Aan zomers waar geen eind aan leek te komen. Aan wind en zeilen.

Eenmaal bij Ziekenhuis Tjongerschans aangekomen, wandel je binnen, met je fietshelmpje onder de arm. Uitgerust, fris en fruitig, klaar voor de dag. Onderweg naar het eerste werkoverleg word je begroet door andere medewerkers. Een collega vraagt  belangstellend hoe het met je gaat en je weet: ook hier voel jij je thuis.

Dit is wat wij bedoelen met: meer leven voor jouw salaris. Droom jij van een toekomst in Friesland voor jezelf en je (toekomstige) gezin? Dan hebben wij dé ideale baan voor jou.

 

De baan

Als anesthesiemedewerker ben je mede verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het in 2014 geheel gerenoveerde OK-complex. Ziekenhuis Tjongerschans loopt daarmee voorop in de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovatie. Dag in dag uit levert Tjongerschans een bewezen hoge kwaliteit van gastvrije, moderne, effectieve en efficiënte zorg.

Op dit moment draagt een groep van ruim 60 enthousiaste parttime en fulltime medewerkers op 6 OK’s de zorg voor de operatieve kant van de zorgverlening. Wanneer je deze groep als anesthesiemedewerker komt versterken, zijn er volop mogelijkheden om je- na aanvullende scholing - verder te ontwikkelen op het gebied van sedatie, preoperatieve screening en de algemene pijnservice.

 

Wij

Bieden jou 1) een contract voor onbepaalde tijd waarbij we het aantal uren in overleg met jou vastleggen. 2) Een salaris conform de CAO Ziekenhuizen inschaling in FWG 55, afhankelijk van opleiding en ervaring. 3) Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals verhuisbemiddeling, huisvesting in de eerste periode en als nieuwe medewerker bespreken we samen met jou je opleidingswensen.

Als anesthesiemedewerker ben je verantwoordelijk voor vele processen en stimuleren wij dat je meedenkt om onze zorg voor patiënten nog beter te maken. Je krijgt bij ons een functie met veel mogelijkheden gericht op jouw toekomst en persoonlijke groei in de provincie Friesland.

 

Jij

Draagt de kernwaarden van Tjongerschans uit: ‘mensgericht, bevlogen en professioneel verantwoordelijk’. Daarbij schakel je makkelijk tussen verschillende, soms stressvolle, werkzaamheden. Je bent een leergierige, actieve en enthousiaste collega die bereid is om bereikbaarheidsdiensten te vervullen. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent gericht op kwaliteit en staat open voor verandering. Ten slotte heb je een opleiding tot anesthesiemedewerker succesvol afgerond.

 

Dus wil jij ook meer leven voor je salaris?

Solliciteer dan nu via: https://www.tjongerschans.nl/vacatureoverzicht

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.