Kraamsuites & gezinsgerichte zorg

 

 

 

Voor ons staat bij een geboorte het gezin centraal. Daarom hebben we al vanaf 2012 kraamsuites voor moeder, vader/partner en hun pasgeboren baby.

In een kraamsuite blijft de partner voortaan bij moeder en baby als dat jullie wens is. De sfeer is gemoedelijk en er is medische zorg waar nodig. Verpleegkundigen en artsen genieten mee van deze bijzondere tijd.

De partner kan blijven slapen. Alleen als het erg druk is, moeten wij afwijken van deze afspraak. Dan proberen wij met jullie een goede oplossing te zoeken.

 

Maaltijden

Het verblijf in de kraamsuites is gratis op basis van logies en ontbijt. Tijdens de opname ontvangt de moeder 3 maaltijden per dag. De partner kan vouchers voor lunch en diner kopen bij de receptie. Wordt de moeder na de achtste dag na de bevalling ontslagen? Maar wil je wel overnachten bij ons omdat je baby nog opgenomen is? Dan kan je net als je partner vouchers kopen voor de maaltijden.

Natuurlijk kan je ook gebruik maken van ons restaurant op de begane grond of op de eerste etage. Dan heb je geen vouchers nodig. Zelf eten meenemen is natuurlijk ook mogelijk.

 

Beschuit met muisjes box

De eerste 8 dagen na de bevalling kan je een ‘beschuit met muisjes box’ huren. Daarmee kan je je bezoek trakteren op een kop koffie of thee met beschuit met muisjes.

 

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.