170909JH00299
U bevindt zich hier:

Bereikbaarheid Ziekenhuis Tjongerschans rond en tijdens feestdagen

Een aantal poliklinieken van Ziekenhuis Tjongerschans is  woensdag 24 december, woensdag 31 december en vrijdag 2 januari vanaf 14.00 uur, beperkt telefonisch bereikbaar.

De telefonische bereikbaarheid van de poliklinieken is afhankelijk van het aantal geplande spreekuren op die dagen. Buiten de spreekuren om wordt een telefonisch verzoek behandeld door de medewerkers van de telefooncentrale.

Op de kerstdagen en Nieuwjaarsdag geldt de zondagsdienst (alleen spoedgevallen). Huisartsen kunnen uiteraard spoedgevallen insturen.

 

Polikliniek Lemmer

De polikliniek Lemmer is op 24 's middags, 25,26  en 31 december de hele dag gesloten. Op nieuwjaarsdag zijn wij ook niet aanwezig. Vanaf vrijdag 2 januari kunt u weer bij ons terecht, ook voor bloedprikken.

 

Pijnpoli gesloten

 

De pijnpoli is op 24, 25, 26, 29 en 31 december gesloten.

 

 

We wensen u fijne feestdagen.

Polikliniek Lemmer

                       

                      

 

De vestiging van een polikliniek in Lemmer (februari 2010) past in het beleid van ziekenhuis Tjongerschans, waarbij het bieden van goede zorg, gastvrijheid en gemak voorop staan. Inwoners van de regio Lemmer hoeven zo minder ver te reizen voor advies of behandeling door medisch specialisten en gespecialiseerde verpleegkundigen. Vertegenwoordigd zijn de specialismen Cardiologie, Dermatologie, Interne geneeskunde, Gynaecologie, Kindergeneeskunde, Longgeneeskunde, Neurologie, Oogheelkunde, KNO, en Pijnbestrijding. Ook is er een speciaal diabetesspreekuur, door internisten en oogartsen. Bloedprikken is elke dag mogelijk. Parkeren, voor de deur, is gratis.

 

De keuze voor deze specialismen is met name gemaakt omdat hierbij chronische aandoeningen een belangrijke rol spelen. Patiënten hebben regelmatig contact met het ziekenhuis. Het verkorten van de reistijd is voor deze patiënten belangrijk. Patiënten kunnen gebruik maken van het zorgaanbod van Polikliniek Lemmer voor zowel eerste consulten als herhaal-consulten. Tevens bieden wij longfunctie-onderzoek, echocor (hartecho), fietsergo no metrie en 24-  en 48 uur holters aan. Ziekenhuis Tjongerschans verwacht dat de polikliniek in Lemmer bijdraagt aan een verbetering van zijn  dienstverlening voor patiënten en huisartsen in deze regio.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.